Ta vsichko stana pod vliyanieto na mnogo alkohol(bira i rakiya)Byahme na kupon u edna macka i tam stanaha dosta nepredvideni neshta.Na kupona me zavede nai-dobriya mi fr.Dokato se usetya vsichki byahme piyani i nie s Ivan veche se celuvahme.Ivan obache otide za bira s nai dobrata mi priyatelka.Uj beshe za malko.Az otidoh v kuhnyata.Tam imashe edno mnogo otchayano momche.Beshe se skaral s maika si.Dokato se usetim veche se celuvahme.Na men mi stana losho(zaradi mnogoto alkohol).Izvednyj se okazah nad mivkata i nyakoi mi dyrjeshe kosata dokato povryshtah.V edin moment se obyrnah i vidyah nad sebe si nai dobrata si priyatelka celuvashta se s Ivan.Momcheto ot kuhnyata(Vlado)beshe v spalnyata.I me zavedoha da si legna.Poznaite kakvo sae sluchi.Na sutrinta ne mojeh da povyarvam.Mai hlytnah seriozno po Vlado.Problema e che ne znam kakvo da pravya ,zashtoto mai i nai dobrata mi priyatelka hlytna po nego.Sega e oshte po slojno,zashtoto v jivota na Vlado i Ivan doide Nadka.(kurva)Te mai ya haresvat.No tya haresva vsichki(Ivan i edno dr momche za koeto ne sym spomenavala do tuk)Az obache si padam i padam i po nego(imeto mu e Kiko)Daite mi syvet.Mnogo sym obyrkana
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!