- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- маи и наи добрата ми приятелка хлътна по него...
Ta vsichko stana pod vliyanieto na mnogo alkohol(bira i rakiya)Byahme na kupon u edna macka i tam stanaha dosta nepredvideni neshta.Na kupona me zavede nai-dobriya mi fr.Dokato se usetya vsichki byahme piyani i nie s Ivan veche se celuvahme.Ivan obache otide za bira s nai dobrata mi priyatelka.Uj beshe za malko.Az otidoh v kuhnyata.Tam imashe edno mnogo otchayano momche.Beshe se skaral s maika si.Dokato se usetim veche se celuvahme.Na men mi stana losho(zaradi mnogoto alkohol).Izvednyj se okazah nad mivkata i nyakoi mi dyrjeshe kosata dokato povryshtah.V edin moment se obyrnah i vidyah nad sebe si nai dobrata si priyatelka celuvashta se s Ivan.Momcheto ot kuhnyata(Vlado)beshe v spalnyata.I me zavedoha da si legna.Poznaite kakvo sae sluchi.Na sutrinta ne mojeh da povyarvam.Mai hlytnah seriozno po Vlado.Problema e che ne znam kakvo da pravya ,zashtoto mai i nai dobrata mi priyatelka hlytna po nego.Sega e oshte po slojno,zashtoto v jivota na Vlado i Ivan doide Nadka.(kurva)Te mai ya haresvat.No tya haresva vsichki(Ivan i edno dr momche za koeto ne sym spomenavala do tuk)Az obache si padam i padam i po nego(imeto mu e Kiko)Daite mi syvet.Mnogo sym obyrkana
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
хахахахахахахахахахахаха.. .много си зле...
(сори не мога да дам друг коментар)
нямам повод да сънувам....
да и мене много ме обърка... мацка тфа става под влиянието на алкохола,познато 4увство.. недей се занимавай с тия мом4ета а карай напред![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
малееееееееееееееееее![]()
![]()
и тва ми било живот
оууууууу начи ти си оная дет се напи на 14 и се зарибявала с некъв на който си му давала празни надежди в дискотеката пък после те било страх да не те отвлечеПървоначално написано от monityY
много си зле да знаиш
![]()
От всичко,което прочетох,ми стана ясно,че ти си била страшно пияна и не си била в състояние да правиш каквото и да било.Също така не знаеш кого всъщност харесваш,защото си се целувала с толкова много хора-дали Иван,Владо или Кико.И от това си правя извода,че к****** е не Надя,а ти.[/list]
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Тя твойта мн сложна...,а пък аз честно казано неможах да разбера как твойта приятелка и тя влюбена във Владо,пък в историята ти пише че е била с Иван,пък изведнъв и друг се появи на хоризонта,че пък и някаква друга....,абе с две думи Немам думи....
A qui
Съгласна съм, само че аз почти нищо не разбрах!Първоначално написано от sexy_for_you
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Научете се на купон да не пиете ракия![]()
по дяволите само аз ли не разбрах нищо от тази история ?![]()
Животът е адът описан в Библията!
Разбрах само, че в историята се разправя за две курви - момичето, което споменава авторката (Надя..или квато беше там..) и самата авторка, която е повече от тъпичка...целувала се с всички, ебала се и после е хлътнала по всички на дето е пуснала език, освен на най-добрия си приятел....ххахахахахахаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от MoHuTo
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
а не си единствена... аз схванах само че момичето е превишило яката с алкохолаПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
.!.
това че се е целувала с някои когато е била пияна не мисля че я прави курва... сама казахте че не е била в състояние да прави каквото и да е било вземи се в ръце и избери един от сичките дет там ги спомена .....![]()
Сори ама наистина си зле,я остави за малко момчетата и се отдай на разпускане с приятелки.Като изтриеш от главата си момчета,по които просто си хлътнала,там ще останат само тея към които изпитваш истински чъвства(ако изобщо има такива хора,за момчета пиша) Успех![]()
![]()
![]()
az obi4am nego i edin drug,toi obi4a neq i edna druga,drugata obi4a nego i edin za koito ne sum spomenala do tuk,drguiq haresva men i neq
stana qsno kato v temata nali![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Омг !Какви са тия лапешки историиАз харесвам тоя,ама и него...ама и ония?!Пълни глупости!Ти си максимално на 12-13!Без коментар по темата...!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
И кво излезе накрая? Май всички са влюбени в мен, а?![]()
![]()
![]()
![]()
Ot cqliqt ti razkaz ne razbrah ni6to..To mai i ti ne znae6 to4no kvo e stanalo..![]()
Съгласна съм,че не си на повече от 14 може би.Много момичета като теб,когато навлизат в пубертета,с всички тези бушуващи хормони,започват да харесват всеки и всичко.Може би даже всеки,който диша.Остави ги тези неща.На моменти може би ще си кажеш,че това е истинска любов и т.н.Стига си се занимавала с глупости докато е време.Купи си една кутия сладолед и докато я ядеш помисли с кого всъщност искаш да си.И не е ли най-добре да си останеш сама за момента.
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
Уреди си среща с Иван,но тайно викни и Владо пък той да каже на Кико ако искаш да е по забавно звънни и на Надка и ест най-добрата ти приятелка нека дойде...Така ще разрешиш проблемите сиуспех
![]()
Убивам си времето