- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое е най тъпото оправдание ?
zdraveite iskam da vi pitam koe e nai-tupoto opravdanie koeto vi e kazvalo gadjeto za da otmeni sre6tata s vas.
''brat mi e bolen..''![]()
''imam rabota..''
ili....''sega nemoga..''
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
mi do sega ne e otmenql sre6tite ni![]()
Събудих се от мисълта за теб с усмивка върху устните...
"на фризъор съм"
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
А при теб?
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
mi pri men nai tupoto be6e: "trqq da si razhoda ku4eto i sega nemoga"
верно е тъпоПървоначално написано от Korni_ReSeRvE
а иначе и на мен не са ми отменяли срещи
.!.
emm bravo na vas kusmetliiki ste,ne ste popadnali na kofti gadjeta.kato ne 6te da izlizame da go kaje kvi sa tiq gluposti 6tql da si razhojda ku4eto![]()
Ами отменял е среши, обаче когато наистина се налага, примерно ще ходи с техните някъде извън града и т.н...иначе никога не отменя срещи..в повечето случай аз го правя, когато трябва да изляза с някоя приятелка, която ми е звъннала в последния момент...![]()
ЪъъЪъ...бебе...ъъъ напуших сЪзЛе ми е..бебее ебе ми се.. :Ь И в крайна сметка не излизаме..
k1sS My aSs...
Сеедно мене цитираш.....Първоначално написано от BigGirlsDontCry
i kato ti go kaza tva ti kvo....naredi li go edno hubavo
гаджето ми до сега не ми се е случвало да ми откаже за срещаа иначе... наи тъпото беше... тамън се уговаряме да илз да мине да ме земе след 15 мин ... и след 2 мин получавам смс.. "абе мацка моите не ми дават да изл.. су др.път"... направо....
но беше от приятел.. не е същото
![]()
![]()
тогава казваш "ще дойда да го разходя с теб,да ти правя компния"Първоначално написано от Korni_ReSeRvE
по темата не са ми отменяли среща.Само едно бивше се беше скътал.Чакам го аз 20мин при което му звъна да го питам къде е и ми заявява "нали ти казах че няма да дойда" казал бил той... на изключен скайп е казал.. аз от къде да съм разбрала
Ми бившия ми няколко пъти отменя срещи,но причините си бяха доста сериозни(не искам да ги споделям,тъй като са лични неща).
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
До сега само аз съм отменяла срещи...![]()
pff nai tupoto opravdanie koeto sa mi kazva li be6e: "6te gledam brat mi i za tva nemoga sq da izlezna" . puk sorry mn ama brat mu be6e 2 godini po maluk ot nego. toi be6e na 17 a brat mu na..15
и кво?много ли се кефишПървоначално написано от Sexapilna_kukla
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
надявам се че си го отрязала моментално
em mi mn qsno to se vidq 4e......biva6e i da ne go zarejai posle me pitai za6to sum go napravia....mi tupo mom4eto kvo da go prava
ебаси идиотаПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()