- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое е най тъпото оправдание ?
'имам работа с баща ми'... това е редовното хах..
You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:
bojee idioti kolkoto iska6,koftito e 4e im se vruzvame na si4kite v pove4eto slu4einali znae6 "lubovtqa e sladka,no pravi 4oveka patka"
не го знаех но мерси че ми го каза че да се похиля кат лудаПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
haha to gi ima mn takiva. ama puk si e i vqtno se pakima i edno "nikoga ne se celuvai pred vhodnata vrata za6toto lubovta e slqpa,no susedite nesa".a ina4e na teb " ~BoRn^InLoVe~" minava li li sa ti s nqkoe tupo izvinenie za da otmenqt sre6ta
V4era, izkah da izleznem s edna no tq mi kaza "6te izlizam s maika mi" Dali tova ne e nqkakvo izvinenie. kajete please!!!
момчета не ама една съученичка ми беше казала:оу не мога ся ша уча по история за контролното лялялляПървоначално написано от Анонимко
и познайте все пак колко имаше тая нещастница
![]()
не съм и проговорила оттогава
![]()
"J{}nYy" da ti kaja tva moje da ne e to4no izvinenie.smisul moje naistina da e izleznala s maika si taka 4e spokkoino .i na men mi se e slu4valo da otmenqm sre6ti zaradi tova
ee 4ak puk da ne i progovori6....hehe moje momi4eto prosto da e ot tiq deto uj u4at u4at ama nakraq ni6to ne sa nau4ili![]()
bojeee pone moje6e da si napune mozuka za ne6to po pravdopodobno![]()
"trqa da opravq kolata,posle 6e iska6 da hodim na nqkade" koeto ima naistina nqkfa stoinost ma ... pak e glupavo
Все 1 ме цитира мен и аз така казвам когато приятелките ми ме карат да излизаме,а на мен ми е гадно,защото ако кажа "Не мога,защото съм зле." те ще почнат "Ама кво ти е ала бала "Първоначално написано от sladkish_14
А иначе гаджето ми никога не е олагало среща,аз също излизала съм с нега когато съм имала температура или гласът ме е спаднал и едвам говоря,защотот ми става гадно да го оставя пък и с него се чувствам по-добре :P
...ъъъ "на среща на партията съм."![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ааама тя тва ми го поднесе и с друго нещо/не е свързано с момче/
Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
brutalnoo
моя направо си ми казва "абе не ми са излиза ся.."
квоПървоначално написано от _-evilka_devilka-_
да ми го кажа той тва и ша има
![]()
![]()
![]()
и това се е случвалоПървоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
![]()
евала мацкоПървоначално написано от _-evilka_devilka-_
=D>
Когато са ми отменяли среща винаги е било с някаква основателна причина. Всички знаят, че мразя подобни глупости и е по-добре и за двете страни да се казват нещата такива, каквито са. Понякога и на мен ми си е случвало да ми стане нещо и да не ми се излиза вече и си го казвам направо както си е и изисквам същото и от останалите и за сега го получавам.
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
не са ми погаждали този номер.. просто момичето се отнася с голяма сериознот кън нашата връзка и такива игри не намират място
LOL.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Някой път ще пробвам на шега да отменя с оправданието:
"Трябва да претакам зелето."
![]()
Ми при мен не е за отменяне на среща ама значи той беше на среща с една негова приятелка която хич не ми вдъхва доверие той не знаеше че аз знам де и като му чуквах ми отговаряше ама после му писах смс да седне на ПС-то да си попишем и той не ми отговори после като го питах защо ми каза че му е мн голяма сметката и аз му казах е та нали имаш безплатни минути и той нищо не каза ...почувствах се доста тъпо ама нищо повече не му казах
ne se е слу4вало да е отменял сре6та,но си мисля ако стане 6те се опрдае с работата си
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!