.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Плачеми се

Vlqzoh v drugata statia za cigarite i dr..... neznaam kakvo da pravq hora pla4emi se tam se vuzgordqvat 44e probvali koka i dr laina neznam bratleta ama me e strah ot takiva hora makar 4e ima 3 kupi po kick box! i neznam kakvo da pravia tei de nz VIE BIHTE LI OPITA LI I DALI STE OPITVALI
    mi..... ko da se prai SUDBA

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Нещо не схванах,ама като ти се плаче,реви!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

1337 user
    Guest

Re: Плачеми се

Цитирай Първоначално написано от bunny_rabbit
    Vlqzoh v drugata statia za cigarite i dr..... neznaam kakvo da pravq hora pla4emi se tam se vuzgordqvat 44e probvali koka i dr laina neznam bratleta ama me e strah ot takiva hora makar 4e ima 3 kupi po kick box! i neznam kakvo da pravia tei de nz VIE BIHTE LI OPITA LI I DALI STE OPITVALI
    дали сме опитвали какво?

секс на наркотици ли?

Супер фен Аватара на bEbsI
    Темата не е за тук.Иначе не съм опитвала нито бих опитала какъвто и да е наркотик.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Абе темата беше написана, така че да не се разбере, какво е искал да каже автора..ама все пак като му се плаче да си поплаче, ще му олекне

ISKAM DA VI PITAM DALI STE OPITVALI NARKOTICI znam 4e temata ne ne za tuk no
    mi..... ko da se prai SUDBA

Град
    LuNaTa
    az sam probvala samo treva vednaj i ne mislq da prodvam pak i ne se gordeq s tova
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    ааа.....разбрах вече.Наркотици не съм опитвала,няма и да опитам.Цигари също.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Guest
    Az narkotici ne sum probval , ne mislq i da probvam , samo cigari sum probval ama gi sprqh

Guest
    според теб тази тема за тук ли е?

Супер фен
    mi ne,ne bih i opitala.za men narkoticite sa za hora prezadovoleni otkam vsi4ko ili za takiva sas seriozni problemi ili v kriti4ni situacii
    nito sam ot parvite,nito pak ot vtorite
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мда и не виждам нищо лошо в това да се пробват разни неща, е ест не бих пробвал хероин или някакви гадни синтетики
    Аз съм природна душа предпочитам тревица и нищо повече

Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Темата не е за тук.Иначе не съм опитвала нито бих опитала какъвто и да е наркотик.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    1-2 пъти марихуана в тежък период.. не съм горда от този факт, пък и не мога да кажа, че се накефих или че ми хареса толкооооова много..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

bull ThistLe
    Guest
    эа марихуаната пьрвите 1,2 пьти имаш имунитет и не те фаща почти ,нищо чудно че не си се накефила ..аэ пьк трева честичко.. готова сьм да пробвам по леките неща..просто эа да энам от личен опит

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Re: Плачеми се

Цитирай Първоначално написано от bunny_rabbit
    Не не бих опитал
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си