- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Плачеми се
Vlqzoh v drugata statia za cigarite i dr..... neznaam kakvo da pravq hora pla4emi setam se vuzgordqvat 44e probvali koka i dr laina neznam bratleta ama me e strah ot takiva hora makar 4e ima 3 kupi po kick box! i neznam kakvo da pravia tei de nz VIE BIHTE LI OPITA LI I DALI STE OPITVALI
![]()
![]()
mi..... ko da se prai SUDBA
Нещо не схванах,ама като ти се плаче,реви!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
дали сме опитвали какво?Първоначално написано от bunny_rabbit
секс на наркотици ли?![]()
Темата не е за тук.Иначе не съм опитвала нито бих опитала какъвто и да е наркотик.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Абе темата беше написана, така че да не се разбере, какво е искал да каже автора..ама все пак като му се плаче да си поплаче, ще му олекне![]()
ISKAM DA VI PITAM DALI STE OPITVALI NARKOTICI znam 4e temata ne ne za tuk no
mi..... ko da se prai SUDBA
az sam probvala samo treva vednaj i ne mislq da prodvam pak i ne se gordeq s tova
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
ааа.....разбрах вече.Наркотици не съм опитвала,няма и да опитам.Цигари също.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Az narkotici ne sum probval , ne mislq i da probvam , samo cigari sum probval ama gi sprqh![]()
според теб тази тема за тук ли е?![]()
mi ne,ne bih i opitala.za men narkoticite sa za hora prezadovoleni otkam vsi4ko ili za takiva sas seriozni problemi ili v kriti4ni situacii
nito sam ot parvite,nito pak ot vtorite
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Мда и не виждам нищо лошо в това да се пробват разни неща, е ест не бих пробвал хероин или някакви гадни синтетики![]()
Аз съм природна душа предпочитам тревица и нищо повече![]()
Първоначално написано от bEbsI
эа марихуаната пьрвите 1,2 пьти имаш имунитет и не те фаща почти ,нищо чудно че не си се накефила..аэ пьк трева честичко..
готова сьм да пробвам по леките неща..просто эа да энам от личен опит
![]()
Не не бих опиталПървоначално написано от bunny_rabbit
![]()
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.