- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Защо все на мен?
Ето го и моят пробем.Значи преди време майка ми се оплакваше че не споделям с нея , тогава се разбахме че ще започна да споделям повече с нея и така и стана.Започнах да споделям с нея за всичко момчета,приятели,желания,м чти всичко,даже започнах да се държа с нея като с приятелите си,макар на моменти да ми казваше че не трябва да се държа така с нея аз продължаваах (тя постянно ми повтаряше ,че родителите са и приятели) и така стигнахме и до проблема когато тя кажеше своето мнение не ми дава да мисля и друго и сега капризничи че не съм и зачитала мнението и сега е на път да разбие най-голямата ми мечта ако не съм си била променила държанието. Моля ви кажете ми каквода правя (ако говоря с нея тя пак ще ме изкара виновна)![]()
JiVeI kAKt0 IsKa6, A nE KakTo TrQbVa, BadI GaDnA Ku4kA I nE vQrVaI v LuBovTa!!!
Кажи и', че държиш тя да уважава мнението ти и да не налага своето
Аз за щастие нямам такъв проблем, с майка ми не споделям нищо ( все пак съм момче ) а споделям с баща ми, той е най-добрия ми приятел, с него говоря за момичета, секс, футбол и други жизненоважни за мен въпроси![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Аз споделям само това което сметна че трябва да знае, без много подробности. Така всички са доволни![]()
Аз също така аз си спестявам малко конско,а тя нерви.Аз споделям само това което сметна че трябва да знае, без много подробности. Така всички са доволни
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
mu pogovori s neq maikaami vobshte nqma pretencii spodelqm li s neq ili ne e ako iam nujda ot savet togava ama ina4e........![]()
![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Може да и обясниш че нямаш нищо против да чуеш нейното мнение и че го зачиташ , но че не ти е приятно да го налага и да те изкарва виновна. Майка ти едва ли ти мисли лошото, но лично на мен родителите са за едно , приятелите са за друго , и аз с майка си не мога да споделям толкова лични неща , може би е дбре просто да запазите дистанция ...![]()
Кво ви кая?
Само в даскало тая по български ми вика????? Тва е голям проблем!!!
На 13 сам И не ми ся учи хич :Д:Д:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()