.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

zigizagi
    Guest

Тая майка ми постоянно ме тормози ПОМОЩ

Izvinqvaite 4e vi zanimavam s moite problemi ,no prosto ve4e ne izdurjam maika mi!na 16 sum i sum mom4e tq postoqnno me tormozi nalita mi na boi kato se stumni trqbva da se pribiram po4va me sas skandali ot vratata diga mi ujasni skandali za drebni ne6ta,ubijda me postoqnno ne se durji kakto trqbva s men!az se durja s neq dobre no pak su6toto.ne me puska ve4er nikade opitval sum da pogovorq s neq kato golqm 4ovek no tq pak znae neinata.pomognete mi nz kakfo da pravq iskam da jiveq normalno da se zabavlqvam ve4er! kakfo da pravq kajete sas neq ne moje da se izleze na glava.e sega se prebiram predi 40 min i tq po4va da mi razpravq kolko tumno e bilo na vun ???i takiva prostotii!seda si na kompa i mi kre6ti ot drugata staq da se maham ot komputera pri polojenie 4e sam sednal predi 10 min !pitam q kakaf i e problema tq mi kre6ti az nqmam problem ti imash problem.govoril sam s neq na drugiq den za ne6tata i obidite koito mi e kazala i tq se edno ni6tu ne e stanalo.tq pie i stava o6te po zle .prez 1-2 dena po4va da mi kre6ti za ni6tu kajete kak da postupq seriozno ne se ebavam mn mi e tejko....
    se pak izvinqvaite 4e vi zanimavam s moite problemi

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Ами, щом майка ти пие, според мен е редно да говориш с някой психолог/психиатър, със социални грижи или...Не е нормално една майка да се държи така с детето си. А баща ти? Той не може ли да те защити?

Guest
    te sa razvedeni ot 5-6 godini vijdam se s ba6ta mi kazvam mu za kakfo stava vapros no toi ni6tu ne pravi.....

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Ами тогава потърси помощ при лекар или в Социални грижи. Ако там ти повярват, може да се заведе дело с/у нея и да й отнемат род.права примерно. Но каквото и да правиш, да седиш пред компа не е най-добрата идея. Излез утре навън и иди някъде (и в полицията даже) и кажи, какво ти прави майка ти!
    Късмет!

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Виж http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121087 може да ти е от полза
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Цитирай Първоначално написано от FernandoTorres`fan
    Виж http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121087 може да ти е от полза
    Прав е! Може да се обадиш на някой от посочените телефони и там да намериш помощ!

zigizagi
    Guest
    ni6tu nqma da i napravqt ubeden sum .produljava da meli na glavata mi 6te q zareja nqkak si

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Опитай, няма да загубиш нищо
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Guest
    izbegai ot vas

Обърни се към държавна агенция за закрила на детето.моята майка работи там и съм сигурна,че може да ти помогне! Телефона го имаше в дугата тема която ти бяха дали да прочетеш

mi izzbqgai ili govori s bashta ti dali ne mojesh da idesh pri nego
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Град
    Враца
    години и пол ?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от skatemore
    години и пол ?
    Момче на 16 години е,писал е в темата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове