- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвам секса с него, но не и него
xaresvam hyq my no gajeto mi e mn grozno.da go zareja li? ina4e v sexsa e nenadminat ama na vun6en vid e 0vie izpadali li ste v takiva sityacii
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
по заглавието на темата и МАЛоУМНИЯ въпрос зададен по малоумен начин
стигаме до извода че и двамата имате ХУЙове!
така че гледкай си твоя хуй и се кефете![]()
nameri si dr hui i deistvai s nego.eba ti typata tema. ako e grozen po dobre go zareji moje i onaq rabota da mu e 50 sm bez zna4enie
![]()
Tъпа,повърхностна кур*а.Никога няма да се оправите,нали..
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Ако си с него само заради секса,това говори лошо за теб.Щом не ти е приятен на външен вид,вгледай се в характера му,общите ви теми и си прецени.Ти споменаваш само за външност и секс.Не знам.Ако искаш го зарежи,ако си с него само заради секса,по-добре го зарежи.Успех!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Ако търсиш само хуй от тая връзка,карай си с него....Тъпо е да казваш само че имал "хубав хуй" а иначе бил грозен....че тоя човек душа няма ли си...не мисли ли...не чувства ли.....не е ли добър...забавен...или инатлив....характер няма ли забогааа??????![]()
![]()
![]()
Откога започнахте да гледате на момчетата само като на лице(тяло) и пишка...
Ужас....секи ми говори за деградация....и тамеподобни простотии...но не мислих че чак до там се е стигнало....
I`m gonna kill myself....
![]()
![]()
![]()
И ще те зема и теб с мен....бахти....
![]()
![]()
![]()
МАЦЕ ТЕГЛИ СИ НОЖА. СЕРИОЗНО. ДНЕСКА СКЪСАХ С 1 ПАТКА НЕВЯРНА КАТО ТЕБ , САМОУБИЙ СЕ![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Поредното безгабначно...
mislq 4e ima6 nujda ot vibrator,ne ot gadje!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ot mene OTREJIGOOOOOOOOOOO
skasai go !!!!!da i ako tolkova darji6 na sexa ,kupi si edin 40 in4ov vibrator i 6te si vse zadovolena.
ostavi si go kato doma6en liubimec samo za sex, a si nameri predstavitelno gadje, nqma lo6o da mu go kaje6 direktno ako ne te obi4a
"Gledai sa, v legloto si bog, ama na mene mi trqbva nqkoi predstavitelen tip, a ti ne stava6 osobenno za taq cel, ne se obijdai ama ne si ot nai-golemite krasavci, za tva ti predlagam da napravime slednoto, s tebe si ostavame priqteli i pravime sex po priqtelski, a az si namiram nekoi krasavec s pari i nqma da spq s nego, posle 6te me zareje 6tot nqma da mu pusna i 6te si namera drug i taka 6te gi vurta... suglasen li si?"
moje da ne mu go kaje6 ba6 taka, no ako ne te obi4a ne6to podobno 6te svur6i rabota![]()
+1Първоначално написано от 1337 user
по думите ти сьдя 4е си с него само заради секса и тва 4е му харесва6 хуя...пьк 6том ти е грозен зарязвай го кво толкова?
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
и аз така -ходих с един мнооого грозен-не беше хич за пред хора,ама като се оказа че е и зле в леглото( по 4 4аса не може да го вдигне като хората) направо аут!Ама той не си даваше май сметка,колко е импотентен и как от много чекии се е сбъркал направо...
Да й е честит на следващата (ако се намери такава).Момичета,бъдете взискателни както мъжете относно външността им,стига с компромисите!
Ebi se v guza ma kurvo mazna, izseri se, izpe4i si govnoto i si go zavri celoto v putkata kirliva !!!![]()
![]()
spoed men pomisli dali naistina go obi4a6Първоначално написано от Анонимко
ili si s nego samo za sexa
Ако харесваш само секса, тогава го използвай само за това.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
mi ako ne go obi4a6 go ostavi ima 100000000000000 maje na taq planeta det praqt nenadminat sex se 6a si fani6 nqkoi.
malka sladka krasiva no nai ve4e skromna
xaaxaxaxaxaxax na4i ako si s nego samo zaradi onaq mu rabota po dobre go zareji i idi davidi6 kakvo 6te ti predlojat v sex6opa xaxaxax adski zle si...![]()