.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Епилацията

момичета как се епилирате и бих искала да попитам как е най-добре аз съм с крем.депилатор имим и епилатор но мн ме боли с него плс хелп
    JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!

и как става тоя номер да се епилираш с крем-депилатор
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

barbie__girl споко.....свиква се.... със епилатора изобщо почти не боли........ и мене преди ме беше страх,но то си е въпрос на психика.....казваш си то не боли,няма да ме боли,и то няма да те боли.....мене ме беше шубе първите няколко пъти,ноо нали си работя поне от 3г с епилатор е не съм умряла от болка.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

ами крем ще струва 13 лв на вийт е и се води крем-депилатор
    може да се изразих грешно имах предвит че имам и епилатор и отделно крем та се чудих с кое е по-добре и как да намаля болката с епилатора

namina благодаря ти

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    и мен страшно много ме боля за 1 път с епилатор,но после сякаш не те боли толкова или ти си втълпяваш просто... с крем-депилатор отнема много време,а и не мисля,че премахва толкова добре и задълго,както епилатора.
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Град
    In the corner of my mind ...
    И мен ме боля първия път с епилатора, но вече почти нищо не се усеща.. Така че давай с него!
    `There is just too much that time cannot erase ...`

Епилатора е много по-добър вариянт от крем-депилатора.Болката можеш да намалиш като преди епилацията измиеш мястото,което ще епилраш и/или го разтриеш с кубче лед.Гледай и да не са много дълги космите,защото така болката е по-голяма,но пък и да не са много къси,защото може да не успее да ги хване.Но не се притеснявай, няма страшно - боли само първите няколко пъти и определено болката си заслужава.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен
    Ami s epilator i kola maska.

Първия път е страшно ама всъщност неболи толкова много :P
    АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]

Цитирай Първоначално написано от barbie__girl
    namina благодаря ти
    нп пък и с кола маска ама с нея боли повече........
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си