.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Град
    Targovishte

Не знам как да постъпя, раздвоена съм!

molq vi daite mi nqkoi savet kakvo da pravq vlubena s1m v nai dobriq si priqtel oba4e nz dali trqbva da se borq za nego ima veroqtnost da sasipq priqtelskite si otno6eniq s1s nego a i toi e mn truden harakter i nz kakvo da pravq super mn go obi4am ;(

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    просто му кажи какво чувстваш.

Мега фен Аватара на koalka
    И според мен трябва да му признаеш, в един момент така или иначе ще си проличи.Да, има риск да се отдръпне от теб, но както много пъти съм повтаряла-той за теб така или иначе не е просто приятел.

Град
    ibIzAaAa
    Признай му чувствата си! А ако не иска да сте дори и приятели след това..Говори с него..Кажи му,че въпреки всичко искаш да сте си приятели...Дано да се съгласи.Ако и ти си за него най-добрата приятелка..Вярвам,че ще се съгласи.А ако не стане... ПОНЕ СИ ОПИТАЛА!

И аз мисля,че трябва да признаеш чувствата си...Попадала съм в подобна ситуация и съм сигурна,че ако ти е истински приятел дори и да няма такива чувства към теб,няма да си развалите отношенията...
    Успех
    There are times I could come to you and hurt you...

Аз също мисля ,че трябва да му кажеш.Каквото и да стане ще знаеш, че си опитала.Кой знае, може би и той има някакви чувства...Успех!!!

Кажи му, за да знаеш после че си направила всичко възможно. А той в какъв смисъл има 'труден характер'?

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

kaji mu .probvai 6tot ina4e posle 6a se 4udi6 za6to li ne si go napravila kogato e trqbvalo

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Амиии по добре му кажи..ако прикриваш чувствата си приятелството ви отново може да се развали такаче по-добре бъди искрена

Град
    Targovishte
    emi s truden harakter iskam da kaja 4e e dosta izbuhliv s men vinagi se e otnasql strahotno no nqkoi ako go predade ili go qdosa stava netarpim mn si me obi4a i na men nikoga ne e kre6tql dori no prosto ponqkoga i men me pritesnqva kato izbuhne no naistina blagodarq za savetite ve4e s1m sigorna 4e trqbva da mu kaja!!!:P
    www.slynchic3.aha.bg
    I'm not lovesick

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от freedom
    Признай му чувствата си! А ако не иска да сте дори и приятели след това..Говори с него..Кажи му,че въпреки всичко искаш да сте си приятели...Дано да се съгласи.Ако и ти си за него най-добрата приятелка..Вярвам,че ще се съгласи.А ако не стане... ПОНЕ СИ ОПИТАЛА!
    +Подкрепям

Мега фен Аватара на sasha_90
    И аз имам такъв "проблем" само,че "той" не ми е най-добър приятел,а просто приятел.
    По добре му кажи,че го харесваш.Надявам се поне на теб да ти излезе късмета.

Град
    Inside the temple
    Да, наистина... Като сте толкова близки просто трябва да си поговорите някой път.
    Иначе има и други начини - основно идеята се върти около това да го накараш да те види като жена. Да се понаконтиш малко, да станеш по-потайна. Ако той иска да ти говори за която и да е друга жена на света освен теб, сменяш темата - нали не искаш да си вече просто най-добрият приятел
    И така... Успех
    When I love, I love.

Град
    Targovishte
    mnogo mersi za savetite mn mi pomognahte pak 6te pi6a kogato toi se v1rne v bg sled 1 sedmica i mu priznaq si4ko ;]
    www.slynchic3.aha.bg
    I'm not lovesick

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си