.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    И кфо толко трудно има ти да го целунеш първа?Омгггг ... и се опитай да не използваш термина 'ходене' .. баси .. тфа ващо не е нищо .......
    just a kid۵

офффффффф лапешки истории

еми крайно време е да направиш първата крачка
    My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...

ОМГ .. Доста сте зле... само това ще кажа
    .... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ами просто не мога да целувам първа когато сам целувала първа винаги целувката е била пълен провал
    е нали казваш че не може да се целува следователно дори и да не се справиш добре той няма да разбере а пък следващия път когато и двамата сте по-спокойни целувките ще стават все по-приятни и по-приятни. И следващият път като говидиш направо за "Здрасти" го целуни щото ще си чакаш....

Град
    столична...:)))
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    Somebody, I beg you, please kill me that won't work

vie hodite ot 2 meseca, vijdali ste se 2 puti i ne ste se celuvali... moje6 li da mi obqsni6 kak taka hodite bez da se celuvate? va6to ne e hodene

kato iska6 da go celune6 - celuni go, ko ti pre4i? Prosto mu hva6ta6 glavata i mu q durpa6 kum tebe, ili napravo go celuva6, ili go celuva6 po vruta/buzata i go poglejda6 ili... awe varianti mnogo

ama o6te ste malki de4ica sus koeficient na inteligentnost kolkoto na staino cvete... porasnete i togava pak trugnete i nqma da se nalaga da puskate glupavi temi po forumite ot roda na "hodime 1 godina ama ne sme se vijdali o6te"
    ами съгласна съм с мнението.и сравнението със стайното цвете беше уместно.само че и ти мое да се позамислиш дали твоя на е по-малко и от нейния цитирам:'sus koeficient na inteligentnost' учебника заааа...не знам кой точно клас,но със сигурност е от началното xD
    Без лични и безлични съобщения, моля.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Забрави,че това е работа на момчето,а го целуни.

Град
    ibIzAaAa
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Цитирай Първоначално написано от white_chik
    Ти си на 10,той на 11 Кво значи много пъти сме си говорили.Не мога да си представя кво точно имаш предвид.Седите си и си говорите по телефона "леле Пешо много искам да те целуна (нищо,че никога не съм го правила)

" Пешоо, как искам да те гушнаа ... (само дето не знам как )"

Дечицааааа .... слезте на земятааа
    ХахХАхаХАХхаХАХахХАхахАХх аХАХахХАхахХАхаХАХахАХ.... Да,да,да,да,да,да,да,да,да!!! Подкрепям ви! хахаХАХхахАХха...

Град
    ..във един измислен свят..
    хАХХАХА натисни го до ъгъла..той няма да разбере ,че е провал щото никога не го е правил Ще му се стори най-прекрасната целувка ,дори ида го улигавиш малко

Град
    ibIzAaAa
    Цитирай Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
    хАХХАХА натисни го до ъгъла..той няма да разбере ,че е провал щото никога не го е правил Ще му се стори най-прекрасната целувка ,дори ида го улигавиш малко
    АХхахАХхаХАХах... тАкА сИ Е !!! пРоБвАй,мОжЕ пЪк Да Се ПОлУчИ! ХАхахХАХхаХАХхахАХахХА

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ako 4aka6 toi da te celuna ima da si 4aka66666 Taka4e deistvai ti nqma ot kakvo da se pritesnqva6 pone edno znae6 4e nqma da te otblasne za da se 4uvstva6 nelovko posle

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си