- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Здравейте,
Искам да се запиша на някакъв спорт или танци тази година, но не мога да реша на какъв. Плс, дайте ми идеи.
миииииии модерни танци,спортни танци,бойни изкуства- да речем таекундо,карате.....и.....т....н. ....=D>
Неподходящ размер на снимка в подпис!
tai bo![]()
запиши се на капоейра
това пък какво е........Първоначално написано от Анонимко
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
за капоейрата подкрепям с две ърце и с два крака!
Капоейрата не е за всекиДоста трудничко е ... но пък е доста готино
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
+ две ръце и два кракаПървоначално написано от quench
Saatana vittu perkele hate crew!
БОКС!
таекуондото е пълен шит!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
плуване
тенис на корт![]()
Let The BEAT Control Your Body
Zapi6i se na tova koeto misli6 4e nai mnogo ti xaresva vi6 dosta xora izbroixa dosta xybavi sportove macar 4e sport lo6 nqma.
Нашстина избери това,което най-мн ти се иска!Аз бих ти препоръчала латино танци,ама всеки спорт си е хубав,както казаха и полезен! А какво е това "капоейра" и аз не съм го чула?
наистина това енай-добрата перспективаПървоначално написано от OtherDimension
полезно е за организма, както всеки спорт изгражда някакъв характер, доказано е че плувците имат по-малко здравословни проблеми, а и тялото се извайва прекрасно
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
капоейра бе. Ем танци манци и дебели бразилски задници (квото щете ми говорете за задниците на бразилките на живо са дебели)
ем бой това онова.
капойерата е бразило-африканско бойно изкуство с елементи на танц. Спарингите (или танците) се изпълняват под специфична музика (прилича на дрънчене на тенджери и тигани) и напеви, които разказват историята на черните роби и историята на капоейра.
Много е красиво за гледане и има ефикасни техники (които обаче не може да видите във филмите)
за кво ти е кендо пък? О.о никой не се бие с мечове вечеПървоначално написано от Verminaard
или Муай Тай или Бокс
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
!!!ФУТБОЛ МУ Е МАЙКАТА!!!
В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!