- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с приятелката ми..
Приятелката ми има супер биуст(мноо яки и големи ци..) но не иска да ми прави турска а аз мнооооооооо искам![]()
![]()
![]()
Кажете някав савет да я обедя да го напраи щотоо шшее откачаа мноо искам
![]()
![]()
![]()
това, че има голям бюст - единствената причина ли е да си с нея? или все пак защото ви е приятно заедно, и защото се чувствате сигурни един в друг?
Защото ако циците е единственото заради което си с приятелката си -сажалявам те.
а ако не е - мисля , че ще преживееш и без турското нещо
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Точно така!Първоначално написано от Russian Mafia Boss
Или пък просто и намекни за желанието си и тя, ако е навита, може и да те огрее...![]()
mi neznam pak i ti da ne si rezak da iska6 turska 4ikiq we
ти се изтропа като кон тука !Първоначално написано от CeviruS
hm 6to ne iska?az pravq smoq i mn mu haresva (ei golqma mrusnica sum)
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Така си е , как не те е срамПървоначално написано от gazarka
Ела ми на гости
![]()
П.П. Помоли я. При мойта винаги действаше за всичко![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Аз не знам кво значи...Първоначално написано от Verminaard
За първи път чувам.
Кажете, че да се пообразовам малко.
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
и ти кво?искаш да я използваш заради циците?оф гръмни се ве![]()
ако си с нея само заради големите и бомби...,мн ло6о...пак ако си я оби4а6 тва 4е не иска няма да те притеснява забравя6 го и готово..и моя иска мн работи ама като му откажа не пи6и по форуми за тва...колкото и да иска се примирява за6тото ме оби4а ама ти май не оби4а6 твоита пи4ка
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Жалък си бачка .. Не искала да му прави турска - как да я накара .. !? Иска - иска .. Не иска - не иска !!! Просто и лесно .. Ама ти ми се виждаш доста ограничен така че може и да не разбереш това което искам да ти кажа ..![]()
Любовта няма граници .. :>
що да е жалък ве? ми иска си момчето - то това им е в природата на мъжете да искат
кво лошо има да харесва циците на гаджето си и да иска да ги е*е?
Еми може да иска , ама момичето кат е казало че няма - няма .. Нека ги харесва няма лошо , лошото е в това ако е само зарди тфа с нея ..Първоначално написано от Лилиту
![]()
Любовта няма граници .. :>
Приеми това, че не иска и това е. Няма да умреш.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Aman ot prostotii v toq forum kato neznaesh kak da q pomolish kvo si trygnal da iskash ...
Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!
Боже, боже... какви индивиди има тука![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
epa tfa 4e ima golqm biust ne zna4i 4e nepremenno trqa i prai6 tursi se pak vie imate vruzka a f 1 vruzka trqa ima kompromisi pone spored men.Първоначално написано от Анонимко
ni6to lo6oПървоначално написано от sexita
ibasi ima cici aide 4ikii po mangalski O_o ti verno samo zatva li si s neq
omg ako poiska6 svirki sig 6e si zeme6 gadje s golqmo garlo 4e da ima mesto![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
i kfo kat sa i golemi cicite.kat ne6te mi neiska.kfo sq nali q obi4a6 ne q karai na sila.cicte i ne sa sazdadeni za turski 4ikii.ne 4e ima ne6to lo6o f tqh ama po dobre ne q nasilvai spored men.
malka sladka krasiva no nai ve4e skromna