.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Съвет...

Фен
    Град
    Sofia

Съвет...

Значи харесвам едно момиче с което движим в една компания...тя знае че я харесвам,но ми каза, че няма да излезе нищо! казах и ОК!
    Лошото е че всяка вечер ще я виждам...когато виждам че не ми обръща внимание а се занимава с други откачам.Дайте съвети да се бора ли до последно или...?

Град
    v kenefa pod vodata :D
    естествено, че ще се бориш за всичко трябва да се бориш, но ако тя веднъж ти е казала, че няма да излезе нищо, що не я пита "Ми ае да пробваме? Или не ме харесваш?" с тва "нищо няма да излезе" само се е измъкнала, трябва да поговорите....

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Постъпи като мъж. Абе стига сте им лазили в краката. Питал си я отказала ти е ай отивай на следващата. Така и така само за тфа стават.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Фен
    Град
    Sofia
    Ами ние не се познаваме много такаче мисля да мине време и прес това време да се "навръ" колкото може повече в нея и ще видим!

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Постъпи като мъж. Абе стига сте им лазили в краката. Питал си я отказала ти е ай отивай на следващата. Така и така само за тфа стават.
    подкрепям
    Light The Universe

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Според мен няма смисал да се бориш.Отказала ти е веднъж,което е достатъчно.Не е трудно да се огледаш и да видиш,че не е единствената,която да харесваш.Айде успех
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: Съвет...

Цитирай Първоначално написано от cracken
    Значи харесвам едно момиче с което движим в една компания...тя знае че я харесвам,но ми каза, че няма да излезе нищо! казах и ОК!
    Лошото е че всяка вечер ще я виждам...когато виждам че не ми обръща внимание а се занимава с други откачам.Дайте съвети да се бора ли до последно или...?
    ne nqma smisal,hubavo e 4e samo q haresva6 a neq i obi4a6 4e togaa staa mazalo..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен Аватара на koalka
    Няма какво да се бориш, тя вече ти го е казала.Просто се примири и това е.А и какво като се занимава с други?Занимавай се и ти.На нея явно не й пука много как се чувстваш.

Предварително те е отрязала...ако искаш някфи "любовни рани"-захващай се...ако не-остави я и намери момиче като за теб,която най-малкото да те харесва и т.н и т.н...

Това "нищо няма да излезе" според мен значи "Не искам да те обидя, но ме остави намира". Недей да я притискаш. Сигурно ти е много гадно, но мисля, че и на нея и е гадно, защото когато знаеш, че някой те харесва, а ти него не се чувстваш притиснат по някакъв начин... Тя има право да не отговаря на чувствата ти, няма смисъл са се "вреш" в нея, така само ще я отблъснеш още повече. Остави я да диша!
    Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

Ами много е лесно да кажете "забрави я ,остави я..." То ако на сърцето можеше да се заповядва,нямаше да го има тоя раздел даже.Моето мнение е,че понякога момичетата не знаем всъщност какво искаме и мн бързо си променяме мнението.В никакъв случай не и се натискай и т.н.Прави се ,че не ти пука,може пък да излезе нещо.Айде успех
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Фен
    Град
    Sofia
    Естествено че си е в правото да ми откаже...като я вида се сфивам целия,откачам!!! Както казахте ще я оставя да диша па ще видиме

ostaviq otidi pri druga pyk i neq 6te haresa6 i ve4e nqma da zabelqzva6 4e se zanimva s drugi!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си