- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой е по-добрия?
Lg Prada или Samsung P520?Какво мислите вие?
Next Time I`ll be True...
Самсунга е доста по добър според мен! Прадата толкоз да ми е тъпа направо няма накъде! изчакай малко за самсунг М600 скоро ще излезе ако искаш хубажа камера 5мп май звучат добре
Raise your fist!
На мен нито един от двата не ми харесват, ама като дизайн LG-то е по-добро, поне според мен.![]()
LG са много-много слаби телефони !
sled sedmica imam rd i maika iska da mi kupi neshto znam za pette mp ama nqma da go do4akam.A p520 se prodava ve4e nali?Първоначално написано от MostHated
Next Time I`ll be True...
За какво са ви 5 мп камера? Взимаш си един хубав цифров апарат и толкова! Тия мп удвояват и утрояват цената, а за тия пари може да си купиш един сносен апарат с 1 гб карта![]()
имах LG цяла година и нямах никакви проблеми...е, после ми откраднаха чантата, но както и да е...Първоначално написано от OtherDimension
LG имат страхотни дизайни,също както Nokia!Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Аз лично имам Nokia 7373-кафяв и съм много доволна!
Чувах какви ли не глупости-разпаднал се,капачето за батерията падало,орнаментите се триели...
НЕ Е ВЯРНО,МН СА КАЧЕСТВЕНИ!!!
В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!
аз лично бих избрала Prada![]()
Samsung![]()