- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да си направя смучка
ei hora pls kajete mi kak da si naprava smu4ka molq vi se trqq da razkaram biv6eto mi gadje kato vidi smu4kata a nqma koi da mi naprai molq vi se kajete![]()
Ххахахаха , направи си на гърдите ако можеш да си я стигнеш или на ръката или на коремчето ако ще ходиш с гол кръст. Ама има 1 по-лесен начин. кажи му : ЗАРЯЗВАМ ТЕ ПИЧ, НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ПОВЕчЕ С ТЕБ![]()
П.П. уъркс еври тайм![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
podkrepqmПървоначално написано от Stopman
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
дам и азПървоначално написано от gazarka
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
хахахахахахахахахаПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
verno be moga da si dostigna gardite!ama na vratleto ne stava li nqkakПървоначално написано от Stopman
![]()
Абе най-добре да помолиш някой момченце. Но най-ефикасно обаче ще стане ако ти я направи пред бившия ти![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
emi eto moqta idq ama e malko Tapa daje dosta tapa igraite na 6i6e ili na podaraci i se ogovorete s nqkoi i mu kaji da te usmu4e tova e ...
Да играе на подаръци ... е може би ако е 4 класПървоначално написано от CeviruS
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
След като ти е бивше му кажи,че всичко между вас е свършило.Първоначално написано от Анонимко
Това бях аз.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Vzemi si polojitelen test za bremenost i moje taka da go razkara6. Obe6tavam 4e nqma da se vyrne![]()
с маркуч...![]()
Da ne misli6 4e i az 4eta tuka. Nqma smisal da si igrae6. Kysam s tebe o6te sega. I da znae6...spah s Tonito dokato hodeh steb
Отхапи си зърното и кажи "Нааааааааа куче мръсноооооо друг ме оправяяяяяяя"![]()
Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
![]()
п.п аз съм ти фенка щот моя бфр е фен на кристиано
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Направи си на рамото!
Сега специално си направих една заради теб и мога да ти кажа, че става!![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
ne moje6 li prosto da mu kaje6 4e nqmate bude6te zaedno a ne da si pravi6 smu4ki sama![]()
![]()
![]()
qj mi gyza
xaaxxa i az tfa sam go pravila sus smu4kata am az otidoh na diskoi ot tam si imah dosta smu4ki
![]()
![]()
![]()
xixi am posle si imah problemi kato se pribrah
v nas maika mi mi vika kvo e tfa po vrata ti axax dobre 4e samo taq smu4ka vidq
![]()
kaji na nekoi da ti napravi nai lesno e
Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!
+ 1Първоначално написано от bEbsI
![]()
Любовта няма граници .. :>