- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не желае да ми прави френска
priqtelq mi ne iska da me lije..do sega go e pravil 2-3 puti no kato go pomolq i otkazva..az mu duham redovno... i dneska kato mu kazah che nqma poveche dda mu lapam.. toi vika mi ok nqma da sa ebem togava...mnogo dobre se podurjam...ne mirisha..kypq se s dush gel..sled tova sapun ..slagam intimen gel..i krem...no neznam zashto ne iska..sashto taka kaza che ne go e gnus...![]()
kakvo da napravq za da me lije ?
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Има още риба в морето![]()
\
/ \
/
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
mi az ne moga da go nakaram da te liji 6tom si podjurja6 higienata i si 4ista i ne merie6 togava kfo poe4e iska ???
ПРОСТО НЯКОИ НЕ ОБИЧАТ МА!
Защо мъжът е длъжен да лиже, а когато някой пич каже че тя не иска да му духа и всички го обвиняват в сексуален тормоз![]()
завържи го за леглото и му седни на лицето :PПървоначално написано от oTcHaqNaTaAaA
Първоначално написано от Анонимко
бой бой бой![]()
![]()
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
и пръцниПървоначално написано от thefreak
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Това ще го предразположи...Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
![]()
![]()
![]()
Kagi mu na tvoq priqtel che ne e s vsichkiq si 6tom ne6te da te lije.
ps-az obicham da lija,mnogo daje....![]()
obezkosmqva6 li se?
ako ''ne''-eto q pri4inata
ako ''da''-lapai po barzata pricedura sl pat!
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ako darji6 na nego ne go karai,moje da se 4ustva unijen ili ddz no ne go karai na sila!
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
tr toi sam da go pojelae kvo e tva iskane nasila ...![]()
при това положение - каквото за тебе, същото и за него - тоест нищо, демек или и двамата ще си правите френска, или нито единия .. мисля, че е справедливо