- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как прекарахте лятото?
Ми хубаво беше,ама вече свършва![]()
ми както всяка но ази година имаше повече пред компа![]()
е и на море ходих ама то не беше кой знай кво ... и така и тази година мина![]()
Тъпо, тъпо, тъпо...
Беше ужасно скучно,но поне беше по-добре от миналото...![]()
Мина в чакане училището да започне.
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Освен шоколадовия загар от целодневното ми пребиваване под слънцето, друго няма да остане.
Перфектното лято...супер си беше купончета,забавления..море це с приятеля ми и с компания..жалко че свършва ;(![]()
Най-хубавото лято в живота ми!!! Намерих, видях и изпитах невероятни неща!![]()
Намерих човек, който обичам и който ме обича.
Всичко останало не е важно, няма смисъл, защото той го даваше и продължава да го дава.
Страхотно лято. Неповторимо !
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
най-хубавото ми лято!!!! само това ще кажа![]()
"Намерих човек, който обичам и който ме обича.
Всичко останало не е важно, няма смисъл, защото той го даваше и продължава да го дава. "...Дам,ама и малко скучнои въпреки това неискам да почва даскалото
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
super izpitite gi izkarah,vlezoh kudet iskah,imah den den,hodih s edna fr na kustendil kudet sa i rodninite su6tnost,ma se zapoznah s mn hora.hodih na morence be6e super,fanah zagar,zapoznah se s toq na plaja kudet go bqh zagledala ot nz i az koga,samo deto be6e na predposledniq den:/ be ob6to zeto strahotno lqto,i sega ne mi e kofti 4e svur6va 6toto ot 15ti sum v novoto daskalostra6no lqto
One day I'll hear
The laugh of children
In a world where war has been banned.
One day I'll see
Men of all colours
Sharing words of love and devotion.
Stand up and feel
The Holy Spirit
Find the power of your faith.
ох малко тъпо ми беше..ходих в гърция в началото на ваканцията това ми хареса.. от време на басеин или на купонче и тва ...
нищо интересно
![]()
Единственото хубаво беше, че взех изпитите и влзнах в ОМг-то.Но пък си счупих лакътя, праиха ми операция и седях 40 дена в гипс.Не можах да отида на море заради ръката, а иначе щях да ходя.А и ми махаха пироните от ръкатаи то без упойка.Абе тъпо ама ко да е праи.
az si prekarah malkoto vakanciq koqto imah extra bqh na more i taka posle tuka
Прекарах го нормално.Нищо по-особено.
<3 ^^
ми за около 20 дена бях при баба и дядо и 10 дена на лагер. за лагера немам думи![]()
![]()
![]()
няма любов
na lager si e super qko we az kolko puti sum hodila i nqmam dumi ebati kupona e
Работих....Беше скучно като всяко друго....
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
Evallla,STRAHOTNO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
I can't complaine!![]()
![]()
мина меко казано ТЪПО ама няма значение по-добре да не свършва и със скуката и тъпнята се свинка ...по-добрия вариант отколкото на даскало![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
аз бях във владая по голямата част от лятото, бях си и в сф, след тва бях на морето и сега пак в сф до следващатата ваканция и после събирам багажа и на някъде.
i az taka,adski qko si izkarah,nevoroqtni emocii,mn novi priqteli i vajnoto e,4e bqh s nai dobrata mi frendkaПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Just haters make me famous! εĭз
Ами не се оплаквам супер си ми беше ваканцията.Добре, че беше тя та да науча някой неща, за да не се заблуждавам повече.Иначе къде ли не ходих тва лято доволна съм![]()
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!