- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как прекарахте лятото?
нищо особено..имало е и по-хубави летадо средата на лятото страдах по момчета..после те страдаха по мен
...бях на моренце
тва беше яко....и бях с най-добрите си фр
обичкам гиии
.!.
Aми това ми беше може би най-забавното и хубаво лято.Осъзнах много неща.Бях на море с мама и тате,с най-добрата ми фр и майка й.Беше супер.Хванах си гадже с което късахме и се събирахме и така.Общо взето моментите които изживях не могат да се опишат,но всичко беше невероятно може би без последните дни.
как си прекарахте това лято и радватели се че идва даскалото
Ами това лято мина прекрасно. Първо на море, после при при баба ми там се видят с моите си фр, после в София за два дена, за да отида пак при баба. После се върнах в София и заминах за Париж и сега се върнах. Ще ходя на село през събота и неделя и наам-натам. Ще минат бързо тези 23 дена.
Лятото още не е минало.Но засега си прекарвам добре, опитвам се да не мисля за предстоящото учене.
![]()
скучно......
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Стига бе, аз още си използвам промоцията "лятна ваканция", недейте казва, че е свършило лятото, то едва започна, а вече викате, че свършило, недейте така![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
Още е лято..и още ще се ходи на море![]()
ам тука ,в Ямбол за 3 дена . после в Шумен ,където беше истината![]()
там големи глупости ,простотии абе изобщо много готино беше![]()
искам пак ,ама догодина![]()
ама ся и в Бургас си е гот![]()
готино лято
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Темата е отпреди 2 години... 2007![]()
Суперскооо![]()
![]()
![]()
![]()
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Лятото не е свършило.
Всичко тепърва предстои.
[size=7][b][u]fosse cos
Това ми е най-хубавото лято в живота !![]()
![]()
Още в началото на Юли започнаха яките купончета, в края на Юли до към началото на Август бях за 10 дни на море с даскалото, беше НАЙ-великото море, по цели нощи не се прибирахме от дискотеки, барове, кръчми
![]()
Въпреки че още не е свършило лятото и остават 19 дни до училище, аз вече съм с нагласа за училище, просто си починах достатъчно, купонът е на макс, но вече ми изтъпя и искам пак да сме всички на едно място, за да се разбием пак
![]()
![]()
офф тва беше най-смотаното лято предпочитам да бехме на даскалощото можех да се виждам с фр-тата ми пък сега лятото се виждам само с една фр щото е от моя град.с наще не сме ходили никъде аз исках на море но.... неотидохме абеее адски тъпо е
![]()
![]()
Тепърва ще ми бъде веселослед няколко дни заминавам за Франция
п.с. но искам да почва училище, да си видя повечето познати и някак по-забавно ми е на училище ^^
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
о0о0 Ннастроението беше на МАХ-СУПЕР Ваканция-най яката ми досега купон си беше![]()
![]()
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Eeee супер беше![]()
По цял ден с приятели а у xD
Разнообразявах с малко тренировки.
Отскочих и до Италия![]()
Идеално мина лятото...
Не беше нещо...запомнящо се,но определено го прекарах мн добре.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
еХтра![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
скука, ходих на море с наще, не беше кой знае колко хубаво... абе тъпотия![]()
И моето лято беше точно така....идеално беше и все още не мога да повярвам,че трябва скоро да тръгна на даскало....нещо умът не ми го приема!Първоначално написано от thelideto
![]()