.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Супер фен Аватара на kosder
    Само по име:Исусе,Господ,Всевишен
    А аз:Нищо.Не е получил правото да говори с мене
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Най-често:
    Брат ми:Гаднярка
    Аз:Лигльо
    Той:ти си осиновена
    Аз:ти си намерен и са те взели от жал,а мен,щото са ме искали
    и тук приключва спора..
    Обаче често сме и доста вулгарни.. :Д

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Град
    Pleven
    xaxax az ako zn ka se psuvame sus sestra mi az sun na 15 a tq na 9,bahti donosnicata eeeee samo klukari na mama 4e primerno sam i svur6ila $ v tela 4e da se obada na moq i az posle i vikam "mur6o 6ti prusna malkia guz" a tq vika " ti si sko4ubra ma razbra li " i mn se bieme a tq me plue daje i az q bia po glavata s nqkoa igra4ka bahti filmaaa

Аз гледам да не я псувам,щото е гати клюукарката

Оо,много изрази,някои не са за тук.
    94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.

Еми аз най - често му казвам:
    "Първо се научи сам да си бършеш задника и след това ми се прави на много голям"
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

оо миии много са ..
    Не вярвайте в чудеса-разчитайте на тях.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ъъъъ...каквото ми дойде на ума, нямам някакви определени фразички

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Фен Аватара на pLaMmMmM
    Град
    In My Innermost dreams
    Кучиииии мръснооооооооо

Просто казвам на сестрата Ай гат дъ дик сол ай мейк да рулз и тя си млаква :Д

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    в повечето случаи аз викам на бате така:
    - не ми говори бее
    - мълчи маа
    - трай!
    - оф ъъъ не ми се спори с тебе...
    той ми вика нек'ви от същия род...понякога малко се поувличам но ми е бате и ме обичка и не ме бие, щот ако ми скочи ше ме залепи за стената

Nqmam brat i sestra ,no imam bratochedi koito sa mi kato takiva
    Naprimer s bratovched mi (az sam na 13,toi na 14)Kogato sme zaedno sme zaedno,no kgoato se karame mojem da se ybiem.Ta nie ot malki sme si vse zaedno dali bilo na selo,ili na gosti.Kogato se skarame toi mi vika :Shmati ili glupka Az mu vikam golqma si shmatka ili puk ne stryva da si govorq s tebe !!!Mnogo si tap ( Poprincip kato po malka poveche se ligavq kogato se skarame i govorq neshta koito nqmat smisal i toi mnogo se drazni ..ne razbira che go pravq samo za da go draznq )Pomnq kato malki (az da sam bila na 8 - toi na 9)Bqhme se skarali i az imam ancyng na Adidass ,kakto i bashta mi imashe i beshe go oblqkal na selo.Ta nali se draznim i toi mi vika :"Koito nosi ADIDAS e p*d*ras" I az nali ne sam znaela kakvo znachi i misleh che e neshto kato 4ovek koito hodi mnogo barzo I otivam pri bashta mi i vikam "Tatee apak Batko kaza che koito nosi adidas e p*d*ras "Verno lie ?I do dnes ne propuska da mi napomni kolko sam bila "umnichka"Sus po golqmata mu sestra ne se karame.I dvete sme zodiq rak i prosto znaem che nqma smisal S malkata mi bratovchedka sme prosto unikalni . V razlichni gradove sme i se vijdame v godinata nai mn 3 pati i mnogo se obichame poprincip ama kogato prekalim s gostyvaneto ne se tarpim.Vika mi "Kakoo mahai se sardq ti se"(ne obijda nikoga- prekaleno e vazpitana )AZ i vikam liliputchee i taka.

Град
    Бургас
    аз му казвам- идиот, тъпак, смотльо... обикновенно той ми удря два шамара, или един юмрук и се приключва спора

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    ми сестра ми е 12 години по малка от мене и..използвам изрази само аз, пък тя ми казва че съм лоша изрази..ддз " гойно ","дрисло","ти си 1 голямо лайно..и ме дразниш яко","разкарай се,че не издържам ! "
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

ми не сме се карали от доста време с брат ми, иначе когато бяхме по-малки и се карахме, аз му виках пор , дрисльо ама все пак се ограничавах (той е с 5 години по-голям от мен и можеше да ме ступа )

Град
    Варна
    По-малки са и няма как тряя ги търпя....ама на моменти избухвам и ...."ваща мама..."
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Град
    Велико Търново
    Gei mur6av,smotanqk,vij se kuv si grozen,pedal smotan,i kato me iznervi kazvam a pukne6 dano ama ne 4e go mislq ami prosto kato me izkara izvan ravnovesie..ili kato se skaram i s nego i s maika mi im vikam mrazq vi i podobni i ako vzemem da se biem az trqsvam vratata kato izkarvam maika mi vinovna 4e ne go e vazpitala i kazvam 4e 6te go sadq 6toto toi ne mi e nikav 4e da ima pravoto da me udrq i trqsvam silno vsi4ki vrati prez koito mina i se zaklu4vam v moita staq i po4vam da rovq iz neta

Ахх най-често му казвам "истръсъка на семейтвото", "Вече имам чувството че се пренасяш, толко пък тъп не може да си", наскоро му казах "Дано дядо коледа се смили над теб и те дари с поне една гънка на мозъка"

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ъм...той ми вика наркоманка...когато дават рекламата на сериала "Грозната Бети" ме пита ,кога са успяли да ме снимат...Казва ми кубинка,че ще ме бие ъъ друго сега не се сещам.
    Аз му крещя думи от сорта на пустиняк,мръсник,долен мръсник....ебати колко си гаден...веднъж го напсувах.
    В повечето случаи той се базика с мен....Да отбележа,че ми е брат от няколко месеца(доведен) така,че има още мнооого псувни и т.н. които предстоят да бъдат изговорени.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Имам брат близнак и по-голяма сестра. Не се караме. Това са най-милите ми хора.

Re: Когато се карате с брат си/сестра си,какви изрази употре

аз му викам "трол,нещастен,тъп,лайно"
    той "тихо бе дебела мърша,отслабни малко"
    и аз "ае млъквай бе,нисък трол,порасни малко".

иначе най-често : пишка,гъз,лайно,дебела,мърш а,коза,селяк.. (той е на 10)

Ако нашите са мнаблизо не храня сестра ми.
    Ако не са малко само, но без псувни и простотии
    Случвало се е обаче
    Идиотче
    Келеш
    Боклук мръсен
    Дрислоооооооооо!
    Пръч
    Разкарай се ма!
    Не ми пипай работите!!! Марш веднага от стаята!

Ама тия любезности са рядко

Скайп - dark_elf2

на брат ми му викам
    идиот
    дърт мръсник
    глупак
    тъпанар
    луд.......
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Глупак,тъпачка,смотанячка, лочка,пор недоогледан,охлюв,морж... и всекви такиа простотий=и
    ~ Никога незнаеш кога може да стане прекалено късно! ;] ~[

Супер фен
    Град
    Своге
    На ммомента квото ми дойде...нямам запазени изрази,инстинктивно е.Той е на седем,обаче аз не си щадя цинизмите
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си