- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- да продължавам ли да се сърдя или ...?
of hora na4i v4era v1v ooVoo si pi6em az i moito milo a togava toi pribavi nqkva i kaza da se zapoznaem sled 1 min toi napisa milo i az pi6a da i drugata sled men vednaga napisa da i moito milo posle vednaga izleze ot 4ata.po-k1sno go popitoh koq be6e taq i 6to tgovori kato i kaza milo i toi mi kaza 4e bila nqkva priqtelka na nai-dobriq mu priqtel.az ne mu povqrvah i sega mu se s1rdq i ne mu vdigam kato mi zv1ni.kaji te mi da prod1ljavam li da se s1rdq ili da mu prostq?
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
Еми провери какви са им отношенията и си поговорете с твойто "мило" дръж го малко по изкъсо![]()
People Allways Leave !!!![]()
![]()
ha mi da ti kaja,ne burzai da si pravi6 takiva izvodi 4e e s drugata i t.n. vupreki 4e tva deto e napravil e mako sumnitelno
ти ако продължиш да му се сърдиш наи много един шут да ти удари...сериозно момчетата не харесват така...
та разбира се че спри да му се сърдиш!
некво недоразумение е станало мене ако питаш...![]()
Животът е адът описан в Библията!
mom4eto ne ti e vinovno....Първоначално написано от Анонимко
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Не му се сърди преди да си разбрала какви са им точно отношенията,защото може много да се заблуждаваш.Например аз и един мой много добър приятел си говорим на "мило",но между нас няма нищо повече от приятелство.Затова говори с него и го попитай за нея.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Поговори с него и си изяснете отношенията!
Не мисля, че е станало нещо кой знае какво и, че имаш правото да му се сърдиш.
Естествено,че е по-добре да спреш да се сърдиш...поговорете и се изяснете,вместо да се инатиш...![]()
Наистина е малко съмнително,не това,че я нарича мило,а това,че е излязъл толкова набързо.Но нищо няма да разбереш докато се сърдиш.Вижте се,изяснете се,но не се вързвай толкова лесно на мили думи.Не отстъпвай докато не каже цялата истина![]()
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
О боже но разбира се че ще му се сърдиш.Да не си луда няма да му вдигаш.Направо късай с момчето.Тцтцтцт какъв е идиот![]()
Убивам си времето
i az taka si mislqПървоначално написано от [b
da ti kaja i az bih se razsyrdila no bih govorila s nego i da se izqsnim za6to taka se e polu4ilo.. i 4ak togaz vzemai re6enie za vas dvamata
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Мноо си наивно момиче... опитваш се да се напрайш на по-добра от него с тва сърдене ли !? Земи се в ръце !
ако си на 13 години му се сърди
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ами ние с един познат си говорим на мило и слънце ама сме само приятели стига как ще му се сърдиш за детинщини?
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Ако имаш сериозни основания да мислиш, че ти изневерява или, че флиртува с други - се сърди...
но ако са просто безпочвени съмнения... стани по-наблюдателна и говори с него...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Абе я не се сърди на момчето без знаеш каква е работата.
♥ ♥ ♥
Еми като ти звънне му дигни щото така как ще разбереш дали е виновен или не? Дигни му пък той може и да има кво да ти каже![]()
...I hate you today as much as I did yesterday...maybe a little more!...
Следващия път му вдигни и го изслушай. Не бъди инат от личен опит ти го казвам!!!
Let The BEAT Control Your Body
Ахам ....Първоначално написано от tuzaro
So free
Верно Верно..Първоначално написано от CBupen`3aeK
![]()
Животът е адът описан в Библията!