.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    maceto_pr
    Guest

Страх ме е да се видя него

zna4i s zapoznah se s 1 mom4e koeto e ot klasa na 1 fr toi mn mi faresva i az mu haresvam (toi mi kaza) ama kato me kani da izlezeme az vse otlagam zashtoto vrazkata ni ako vob6te moga da q nareka taka nie si pi6eme samo po skype i po tela i me e strah 4e kato izlqza s nego vs 6te se razvali ili 6te se izloga s ne6to ili razgovora nqma da potragne 6te se polu4i tapokagete mi kakvo da pravq za da bade sre6tata nepoftorima pls

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

за да бъде неповторимо земи излез на среща с него...защото като му откажеш няколко пъти и ще отчаяш пича...да не мръбкаш после,че не се получило нищо...да ви иам тъпия манталитет...
    нямам повод да сънувам....

Guest
    Вижте се. Ако вече си го запленила с мисленето си и с характера си просто няма как да не те хареса като се видите.

Голям фен
    Еми излез с него и ако не си допаднете .. има други.

Цитирай Първоначално написано от IcE_IcE_BaBy``
    budi sebe si
    i az taka mislq

Мега фен
    Град
    София
    Еми то точно в това ти е проблема-обмисляш всичко и правиш сценарии на срещата.Не мисли толкова.Отпусни се и иэлеэте.Не е нужно всичко да е по сценарии.Все някакъв раэговор ще эавържете.щом можете по телефона,эначи и на живо ще стане.Абе притеснението е лошо нещо,иэбягвай го....
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от kotetyyy
    Цитирай Първоначално написано от IcE_IcE_BaBy``
    budi sebe si
    i az taka mislq
    Аз също..
    ~!1912!~

Супер фен
    toi ve4e te e haresal kakvo pove4e iska6

kripsi21
    Guest
    ot li4en opit ti kazvam badi sebe si i se dryj napylno estestveno,moje da vzemesh s sebe si nqkoq tvoq frendka no mai po dobre nedei

Guest
    a ne sama! Bez drugi patki. Kato po4ne moita da mukne po 1-2 svoi priqtelki i mi se ot6tqva sre6tata

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Еми то точно в това ти е проблема-обмисляш всичко и правиш сценарии на срещата.Не мисли толкова.Отпусни се и иэлеэте.Не е нужно всичко да е по сценарии.Все някакъв раэговор ще эавържете.щом можете по телефона,эначи и на живо ще стане.Абе притеснението е лошо нещо,иэбягвай го....
    =D>
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    toi ve4e te e haresal kakvo pove4e iska6
    И аз тфа се чуда !? Излез, направи си кефа и гото... кфо му е сложното ?!

Прецакай нещата, направи някой голям гаф - така срещата ви ще бъде неповторима

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Вижте се. Ако вече си го запленила с мисленето си и с характера си просто няма как да не те хареса като се видите.

IcE_IcE_BaBy`` Пуснато на: Чет Авг 30, 2007 9:08 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

budi sebe si

maceto_pr
    Guest

hora

mn vi blagodarq sega sam mn po spokoina blagodarq na vvs vi stra6no mn

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там

Re: Страх ме е да се видя него

Цитирай Първоначално написано от maceto_pr
    zna4i s zapoznah se s 1 mom4e koeto e ot klasa na 1 fr toi mn mi faresva i az mu haresvam (toi mi kaza) ama kato me kani da izlezeme az vse otlagam zashtoto vrazkata ni ako vob6te moga da q nareka taka nie si pi6eme samo po skype i po tela i me e strah 4e kato izlqza s nego vs 6te se razvali ili 6te se izloga s ne6to ili razgovora nqma da potragne 6te se polu4i tapokagete mi kakvo da pravq za da bade sre6tata nepoftorima pls

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    смелост.. тва ти тряя..

Животът е адът описан в Библията!

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Щом по телефона има какво да си кажете,значи все ще скалъпите нещо.Нещата ще се провалят,ако не излезете.Нали сте се виждали вече,значи няма да се притеснява6,дали ще хареса външността ти,което е+

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Еми просто излез без да му мислиш много и квото стане тва той едва ли ще те чака мн дълго
    ...I hate you today as much as I did yesterday...maybe a little more!...

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    Аре пускай му на момчето,кфо се правиш на путка.Харесва те,казал ти го е,поканил те е,явно не един път,кфо повече искаш?.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си