- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- смешно ли е момчето да е по-ниско от момичето?
Moje bi e glupav vupros no .... Taka sega hodq s edno mom4e edna godina po golqmo ot men oba4e e malko po niskuk ot men...I nz dali tva e problem ! Molq vi kajete ne6to po vuprosa...dali izglejda sme6no...?
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
Ще ви вземат в цирка!
Да.I nz dali tva e problem ! Molq vi kajete ne6to po vuprosa...dali izglejda sme6no...?![]()
не е проблем ,щом се чуствате добре заедно ...?? се тая дали момичето ше е по ниско или момчето \/
деба що за сички момичета е важно само как изглеждат а ти кат мислиш че е смешно що тръгна с него?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
спокойно ако се обичате няма да те интересува с колко е по-нисък от теб
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
absolutno to4en vapros...6tom ti e dobre s nego,kvo ti puka kolko e visok,be?????trqq da se tarsqt mn po vajni ka4estva v edin 4ovek,ot tva kolko e visok......Първоначално написано от tuzaro
![]()
abe kvo ti puka kak izglejdate.........Jivurkai si tam i zdrave da ima![]()
![]()
![]()
![]()
без коментар в подписа ми пише всичко ...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
i koe mu e smeshnoto...?dai togava vsqka manekenka da is hvashta basketbolist!!!
ako vi vida na jivo 6te se spukam ot smehhhhh![]()
![]()
![]()
![]()
sa seriozno : kato hodite ot godina i polovina sa li se seti 4e rasta mu e nisak be mome![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Според мен не е смешно!Даже е сладко!Не обръщай внимание на това,важното е,че се обичате!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
sa seriozno : kato hodite ot godina i polovina sa li se seti 4e rasta mu e nisak be mome[/quote]
Ne sum kazvala 4e hodim ot godina i polovina! Kazah 4e e po golqm ot men s edna godina![]()
Незнам за мен е малко смешно обаче ако имаш некакви чувства към него това вобще да не те притеснява какво си мислят другите
Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!
Къфф ужас...късай го направо!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Look, if you had one shot, and one opportunity
To seize everything you ever wanted in one moment...Would you capture it or just let it slip?
*** Да грешиш е човещина,ама да грешиш постоянно е магария
ми не е ....аре обичайте се там и не го глей колко е висок![]()
.!.
az 6ti dam EDINSTVENIQ umen savet ot tuka /ne 4e sam gi i 4ela de/...zemi mu edni ubuvki s tok4eta i krakat mu e po malak i taka...e v na4aloto moje da se spava no...preodolqva sa![]()
Ми,ако наистина се обичате , къв е проблема????
Ама и ти не си сигурна в чувствата си към него , бе момиче!!!![]()
![]()
а за теб проблем ли е?ако не,значи няма проблем.
нямам повод да сънувам....
ako nqkoi te mrazi 6te te spuka ot bazik
stava banalno no ako go obi4a6 i ako tova e 4oveka ne bi trqbvalo da ti puka
ne si 1-vata nqma da si i poslednata
Jivota e predizvikatelstvo-priemi go! Jivota e pesen-pei q! Jivota e me4ta-os16testvi q! Jivota e igra-igrai q! Jivota e lubov nasladi mu se!
не е смешно,важното е да се обичате и да сте заедно и да сте щастливи![]()
на мен ми е смешно...а и след като се питаш дали е или не.. .защо тръгна с него?! ....