.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Мене са ми леели, нямаше голям ефект
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    До сега съм ходила три пъти да ми леят куршум:
    Първия път съм била на около 3 години и една жена ме била урочасала ... Още помня,какъв панически страх ме обземаше като видех вода Може да видя чаша пълна с вода,но пак се страхувах и крещях и ревах с пълно гърло Тогава нашите ме решили да ме заведът да ми леят куршум.Бабата казала,че трябва да ме заведът още няколко пъти за да се "изчистя" напълно.Водили са ме 4 последователни дни и видяли,че вече не ме е страх от водата ... Жената им казала,че трябва още веднъж поне да ме заведът,но нашите не са ме завели,защото на следващия ден се е наложило да се приберем в Силистра (а случката се разиграва в Габрово).До ден днешен все още имам страх от вода и по-точно от дълбочини ... Страхувам се,когато се разхождаме с приятели с корабче по Дунава,страхувам се да влизам сама в морето (пък било то във вода до стомаха) и т.н. и все си мисля,че ако нашите ме бяха завели поне още веднъж сега този страх щеше да изчезне

Втория път беше,когато бях на 5 години,но го помня съвсем ясно Баба ми почина и с майка ми веднага хванахме нощния влак от Силистра към Габрово.Влязохме в апартамента (някъде към 1-2ч.вечерта) и веднага се разплаках Навсякъде цареше хаус,всички плачеха ... Не разбирах,какво точно става,но знаех,че е нещо неприятно Беше ме страх да отида в някоя от стаите и за това седнах върху шкафа за обувки и се сгуших в палтото на майка ми Оставиха ме при леля ми,а останалите отидоха на погребението.От там нататък не помня почти нищо ... Знам само,че 3 дена съм била почти неадекватна ... Нито съм се хранела,нито съм спала,нито нищо.Нашите ме завели в бърза помощ,от там няколко дена на наблюдение в детското отделение,после 2 седмици по разни психиатри,психолози или и аз не знам к'ви точно,но състоянието ми така и не се подобрило.На края майка ми поискала всички да отидем при оная същата баба от преди 2 години и да лее на всички куршум.Помня много добре как във водата се появи един ясно изразен череп.Бабата каза,че съм се изплашила,от загубата на скъп човек и че трябва да ме заведът на гробищата,а след това и на църква.Нашите ме завели веднага ... Още докато сме влезли в гробищата съм тръгнала пред нашите и съм стигнала сама до гроба на баба ми (който всъшност е дооста далеч от входа) и съм почнала да си мърморя нещо После дядо ми ме е питал,как съм успяла да стигна сама и аз съм казала,че предишната вечер съм сънувала баба и гроба й (явно съм се унесла,докато съм била сгушена върху шкафа ).После ходихме и на църква,запалила съм си свещичка и всичко се е оправило Е и до сега ме е страх да стоя вечер в апартамента в Габрово ама ... Късмет!

А третия път беше на 16.02 тази година.Пред мен стана катастрофа,в която един колоездач умря на място,а няколко секунди преди удара колата мина на сантиметри от мен,но успя само леко да ми закачи чантата,при което я изпуснах на земята.Много се изплаших и с една съученичка,която също видя катастрофата,ходихме при една баба.В началото не исках да си лея куршум,но бабата докато ме видя и каза на съученичката ми "Ей тая мома е била с тебе и е видяла катастрофата!" Като чух думите й стоях и гледах ей така ---> Та тя дори не знаеше,че съученичката ми е била с друг човек ... Е в крайна сметка се стигна до там,че бабата ля и на мен куршум.Първите 2 дена след катастрофата оловото все беше с една голяма кръгла дупка в средата и една тънка нишка през средата й.Бабата каза,че на тази нишка сме стоели ние със съученичката ми.Също така ни каза да се пазим от коли през следващите 3 дена,защото може да загинем Аз естествено не повярвах ... Дали заради шока,дали заради нещо друго - не знам!След второто ходене тръгнахме да се прибираме и няк'ъв тъпак с Мерцедес за малко щеше да ме отнесе,защото мина на червено За щастие съученичката ми ме дръпна рязко назад и се оттървах само с няколко ухлузвания от падането на земята Отидохме на следващия ден пак при бабата.Тоя път дупката я нямаше,но бабата ми каза "Аз като ти казах да се пазиш от колите,а ти не ме слушаш!" Каза ни,че нещата не са такива,каквито изглеждат,че момчето няма вина за катастрофата и че ако кажем това,което сме написали на листите с показанията след време ще ни тежи на съвестта ... Преди месец се запознах лично с момчето,което предизвика катастрофата и го накарах да ми разкаже как точно е станало всичко Бабата се оказа права ... Нещата наистина не са били такива,каквито изглеждаха

Оффф абе като цяло вярвам адски много в подобни неща
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    София
    Всичко е главата, ако не искаш - няма как да се "прогони".
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    `In Hell`
    И на мен са ми лели няколко пъти и определено помогна

да на мен са ми ляли куршум преди 4 години беше..и наистина мога да кажа че си излезе точно от каквото се бях уплашила..но не знам дали заради това не се страхувам вече или просто съм го преодоляла

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    На мен баба ми е баячка и мога да Ви кажа, че 90% от хората които са ходили при нея (че дори и повече от 90%) са почувствали 'облекчение" тоест, минало им е. Някой ако се е стреснал повече или има насъбран страх отпреди трябва след като е ходил 3 пъти, след около 1-2 седмици пак да отиде и пак да го "баят' за да си "замине" всички страх.
    Ако Ви интересува още нещо питайте, мога да Ви кажа всичко(е почти всичко,някои неща са тайна и предполагам, че само "баячките" ги знаят )
    А междодругото, на децата до 10 годишна възрат се хвърля брашно, а на по-големите се лее куршум...нз защо е така...

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами на мен са ми ляли и имаше ефект, но нали знаете зависи от това дали човекът, който ти го лее разбира.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    Бургас
    Преди 3 години бях на работата на баба ми и вдигаме една възглавница на един диван, и се подава нещо черно и гадно, в първата секунда не осъзнавах какво е само крещях ли крещях беше един отвратителен смок, ама така се изплаших.... вечерта баба ми ля куршум и излезе змията точно както беше на дивана, помогна доста.... след 2 седмици пак ми ля, и пак се вдиждаше само че скрита... тъйче да-вярвам :}
    Maybe we're sealed in silence
    And maybe we feel a guidance
    Maybe your own devices
    Will keep you afraid and cold
    But i...

Град
    иЗ България
    Мене не ме е страх почти от нищо ..

Най-красивите дрехи се носят, за да бъдат съблечени!

България над ВСИЧКО !!

Ами преди много години се уплаших много от една змия и постоянно си вманиачавах,че е около мен в леглото ми.Майка ми ме заведе да ми леят куршум и се появи змия.
    Иначе до някаква степен вярвам в това
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

на мен също са ми лели куршум преди доста години..и наистина помогна..немога да кажа причината защото е прекалено лична но да,помага
    Оптимистът вярва, че живее в най-добрия от всички възможни светове.
    Песимистът се страхува, че това е истина.

Мега фен Аватара на ameli
    на мен са ми лели и на майка ми също ходихме 2те. на нея и помогна май, но след доста време

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ооо много пъти са ми леели и ми познава всичко каквото е показало на куршума,по-принцип и аз като се уплаша от нещо тогава ходя,помага ми,дори скоро ходих пак

Град
    Бикини-Ботъм
    Лели са ми куршум и мисля,че това си е народен лек.Наистина,че съзнанието на повечето хора го приема положително и вярва,че ще им помогне,и оттам половината работа е свършена,а може би и самият метал и малко искрени молитви също спомагат..
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Мега фен Аватара на teenems
    ляли са ми 2 пъти
    първия не си спомням ,но на втория излезе ,че съм се стреснала от куче и беше вярно
    преди да отида да ми леят куршум ми се случваше нещо ,което ме е срам да споделя
    там колко време спах под него и страха ми отмина и спря да се случва това ,което няма да споделя ;дд
    ии после го хвърлиха в р.Тунджа ,живеех още в Ямбол ;дд
    абе както и да е ,много се разприказвах
    помага !
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен
    На мен са ми ляли ... и да помага!
    Обичам те <3 !!!

някои може ли да обясни какво точно е леене на куршум?

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]някои може ли да обясни какво точно е леене на куршум?
    Отиваш при някоя жена, която разбира... обикновенно се прави на котлон взима се куршум и се разтопява във някакъв съд, приготва се вода, която май се нарича нещо... после оловото се слага във водата, за да изстине иии пак нещо май се нарича... и после се вади и показва страха ;] (мисля,че така беше ;DD)
    Maybe we're sealed in silence
    And maybe we feel a guidance
    Maybe your own devices
    Will keep you afraid and cold
    But i...

Супер фен
    Лели са ми куршум,но не вярвам в такива неща.

Супер фен Аватара на breathless
    Ляли са ми преди около 2 години, защото ме охапа куче и ме беше страх от тях.
    След време спря да ме е страх, но и без да ми бяха ляли щеше да спре сиг, защото много обичам животните..
    После убиха кучето ..
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    на мен са ми ляли като бях на 4/5г,всяка нощ се събуждах и плачех....май ме беше страх от тъмното,защото после оловото нямаше никаква форма,беше просто някво криво,ама ми помогна там имапе и нещо с няква вода ли кво беше нз и на един приятел на брат му също са му ляли като бил на 4/5 и той и на него му е помогнало,било го е страх от мотори и оловото наистина е имало форма на мотор
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    ляли са ми и помага...а определено си бях уплашена доста тогава-супер странни неща ставаа в стаята ми на село

Ляли са ми няколко пъти и помага.
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Според мен има полза това е нещо , което н3 всеки човек умее да прави и повече го правят циганки но това не пречи да вярваме че има помощ !!фгфдг

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си