- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Леене на куршум?
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Да ляли са ми.. Вярвам, че помага, защото наистина показва от какво съм се уплашила, а "гоненето на страха" е на чиста подсъзнателна основа...
мдаа ..на мене ми правиха такова като бях още 2ри клас .. беше бая отдавна и тогава ми заприлича на две камили, които ме ядатама бях малък и с развинтено въображение .. иначе може и да помага.. тогава не се бях уплашил от нищо
![]()
мерси за разаснениетоПървоначално написано от Hurtmore
, та не са ми ляли такова нещо де
![]()
на мен като бях някъде 1 или 2 клас ми ляха коршум понеже се бях уплашила от куче и наистина се получава форма на това от което си се уплашил
на мен и на сестра ми ни ляха, но на мен не ми помогна...Нз що явно си е до лична психика![]()
На мен са ми ляли куршум, когато съм била на 4/5. Спомням си, че нощем се будех от ужасни кошмари и мама ме заведе. Мисля, че се носеше дреха (потник за предпочитане) и спиш с куршума под възглавницата.Определено ми помогна. На мой приятел също му ляха, защото той пък се страхуваше от хрусета (нещо между хора и прасета) и оставяше вратата на гардероба отворена, за да могат да излизат, защото смяташе, че минават през стаята му.Та да, и на него му помогна.
![]()
И на мен са ми ляли куршум,ама никва полза от това...
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
ми да и на мене са ми ляли и то 2 пъти първо се държи 1 месец под възглавницата и после се хвърля в бързотечаща вода .. обаче мисля че и някаква вода имаше но не се сещам бе6е отдавна! и да вярвам защото сега нямам страха който имах преди като чуех куче и то заради една гадна история и направо0 сълзи ми избиваха от страх а сега ги мисля за сладички![]()
![]()
![]()
Pamela (H) Nedi (H) Monika (H) Niq (H)
не са глупости,на мен са ми ляли като бях малка,защото се бях уплашила нещо и помогна,на брат ми също-и тай се беше много уплашил и заеквашеПървоначално написано от endless07
Мм да помага. На сестра ми като малка са и лели щото я е било страхх от некфи глупости дето са ги плашили в детската градинааи е помогнало : )
www.album.bg/bonbon4eto_vr
Обичам р0зи, караМфиЛи
0бичам всИчките цвеТя
н0 най 0бичаМ мИли
в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
... Inna - AmaziNg (music)(dance)
да когато бчх на 6 години ми лчха и на мене кур6ъм . . за6тото пра диадо ми бее по4инал . . ли4но намен ми помогна успех и на вас!
Еми на първи ми братовчед му ляха коршум, защото го блусна кола и се беше наплашил, но не знам дали има ефект![]()
![]()
Ляха ми преди и между другото също позна![]()
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
Ляли са ми,но когато бях на 5-6 някъде и между другото показа точно т'ва ,от което ме беше страх и после вече не се страхувах. ;]
Лично аз не мога да повярвам.
На сестра ми са й лели куршум..майка ми каза, че с е успокоила.
Щастието на човека е в малките събития..!
не са ми, но определено имам нужда, защото съм адски наплашена.
вярвам.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Времето лекува.
Не куршуми под възглавници.