- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Младите българи - джаджи, пиячка, Азис и малко знания
децата се развиват физически, за да могат да запълнят бъдещата нисша класа на черноработниците - това е заради в/вата, които ви слагат в храните и напитките и от които мутирате - иначе подобна акселерация е неестествена!
освен това, поколението на комунистическите деца, което ви възпитава, няма особено много време да ви възпитава, защото бачка като лудо
можете пълноправно да счетете думите ми за параночина "теория на конспирацията", но капитализма действа така, че детето да се отдели от орбитата на родителите и да бъде обучавано извън семейството, където в мислите му нахлуват заробващи подсъзнателни послания от масовата субкултура и от думите на публичните личности
да вземе например члагата, която толкова много хулим - аз не я обвинявам в НАРОЧНО обругаване на ценностите, нито в липсата на стил или в това, че на мен не ми харесва
обвинявам я в това, че налага твърде хедонистично, от една страна, поведение - а от друга, кара хората да се доверяват твърде много на интуитивната си страна, отнемайки авторитета на собствените разсъждения
трябва да си "на гребена на вълната", ето това те кара да ВЯРВАШ цялата субкутлтура - да си с остнлите овце и да блееш в хор, самозаблуждавайки се, че блеенето ти има своя индивидуалност
губиш освен това връзка с принципа, че от света около теб трябва да извлечеш това, което е добре за теб и възприемаш културните кодове в тяханта цялост
демек, програмиран си
и така става все по-бързо с всеки по-млад човек, защото той попада в "излъчването" на средата си
тоя процес може да е еволюирал, а може и да е изкуствено създаден, но той действа
за повече информация - източници от областта на социалната математика и информатика
![]()