Цитирай Първоначално написано от Jack_Sparrow
Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
Цитирай Първоначално написано от пор
абе, стига сте излизали с тоя тъп номер, че чалгата кара хората да затъпяват, защото НЕ Е вярно.
писнА ми от метъли, ебати!
Метъла е култура,общност,а вие си продължавайте да слушате безидейната,банална,улична музика!
да бе, като ги гледам метълите... ебати културата.
скапана музика, скапани хора.
Скапана е за умствено изостаналите,неразбиращи смисъла й.Много по приятно е да общуваш с метъл,отколкото с кварталния пумияр.И най-важното-метъла е за специални хора,а не за простаци,неможещи 2 думи на кръст да обелят!
по-скоро бих предпочела да общувам с мангал, отколкото с метъл... за музиката важи същото. ужас!
Кажи ми една метъл песен,която си слушала,за да знам дали наистина е така.Скапани рокаджии са единсвено Linkin park,Limp Bizkit,slipknot,Korn.
Комерсиални може да са, но скапани-не!
Изтегли си по-горната песен,където съм цитирал текста,и като я изслушаш ми кажи дали са по-добри от Соната Арктика?! По-добри са единствено в трещенето и пращенето.
П.П. Няма такъв стил-ню метъл,той съществува единствено в главата на американските журналисти.
Какво се зъбиш, бре Да съм казала нещо против метълите?! Не, нали? Даже напротив-и аз си слушам от време на време...