Цитирай Първоначално написано от Jack_Sparrow
Аз съм против чалгата(чалга-хейтър),слушам всичко от готик рок до дет метъл.Това не ми пречи да съм отличник,да се занимавам интензивно с тренировки по тенис,да чета книги-под книги нямам предвид бозавите класики,а фентъзи и да излизам навън на разходки.
В училище човек се учи да мрази книгите,това е положението!
П.П.Не слушайте чалга,от нея се затъпява.(лична препоръка) .
П.П.2 Какво лошо има човек да носи тениска на метъл групи,а Children of Bodom са страхотна група.
Когато ти прочетох поста ми се преплете погледа .. ето затова говорим да плачеш или да се смееш. Сериозно от чалгата се затъпява искам да ми го докажеш това!!! Фентъзи - книга за обогатяване на общата култура Фентъзито е за развиване на въображението , а класиката е за обогатяване , защото повечето класики са преплетени с исторически факти. За книги не споря кой каквото му е кеф да чете. Но с aniezina ще споря (спор , а не да се караме) Какво за тебе е село ? И къде живееш ? И учителите по селата ти дават ОУ , а не СОУ .. оттука следва , че отиваш в града и там получаваш своето средно образование.Аз лично съм останала с впечетлението , че по селата не е така , както в града. Имахме много ученици преместени от селата .. еми те даже и български не знаеха. Някакъв диалект , не можеха да пишат , да четат и т.н. (бяхме 5 клас). Има много хора така дето се местят и разликата е огромна. А това , че в селските училища има лична основа е друго. Не трябва да я има , така децата разбират , че има някои дето са повече от другите и се получава разделение. Цялата ни система е объркана.