- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 4овек е перфектен,когато го оби4аш!
Преди време загубих този,когото оби4ах и оби4ам.За мен той е перфектния,защото го обикнах!загубих го...да
За другите той е просто обикновен 4овек,а за мен е вси4ко...защото го оби4ам!
Не е ли така?4овек става перфектен за теб тогава,когато наистина го обикнеш!Недостатъците му не са важни...важни са 4увствата!
невероятно изказване =D>=D> =D>
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Откри топлавата вода =D> =D> =D>
Не.Човек е перфектен,когато си влюбен и замаян.А когато обичаш виждаш недостатъците,но обичаш с/въпреки тях.
![]()
Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)
Виж сега...съгласен с теб, но до някъде, защото моят случай е малко по-различен. Момичето си беше перфектно още преди да започна да имам такива чувства към нея...и може би едно от нещата, които ги спираха да се появят по-рано беше, че не вярвах, че тя може да намери нещо повече в мен, но за огромно мое щастие, грешах.![]()
=D>Първоначално написано от H8_mE
затва уния глупости за свясни и идеални полувинки са пълни ГЛУПОСТИПървоначално написано от ЛилИ_
![]()
ето за това казват, че любовта е сляпа...апф...
трябва да виждаш и положителните, и отрицателните му черти... а не да обичаш 'перфектния' в него... пф...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не е така. Не мисля, че даден човек е перфектен дори когато истиснки го обичаш. Просто свикваш с недостаците му, не че не ги виждаш...
♥ ♥ ♥
След време няма да е перфектен..
нямам повод да сънувам....
дрън,дрън,любов няма,просто привличане...
(айде почвайте да ме храните... o.O)
Първоначално написано от Vikitooo
Не мисля. Може да обичам приятеля си, но много добре виждам отрицателните му черти. Слава Богу чак толкова заслепена не съм![]()
Но важното е, че го искам заедно с тях, иначе нямаше да е той.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
To4no tfa imah i az predvid!!!Първоначално написано от Vikitooo
Liubovta e slqpa![]()
Mnogo qsno 4e kato obi4a6 nqkoi ne vijda6 nedostatycite...
Точно така е!Всеки има недостатъци след време се намират,когато опознаеш човека до себе си,като ръката си....НО любовта е сляпа и не ги забелязваме или просто не искамеПървоначално написано от H8_mE
![]()
Ъъъ.. ми аз нямам недостатъци!
Съгласна съм.Всеки си има недостатъци,но когато обичаме този човек и със тях той си е съвършен за нас.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
I kaza gospod YES.Bravo eto tova mi haresa .... =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Like the wind`
Никой никога не трябва и не може да си позволи да нарани човека , когото обича... На мен ми трябваше да обърна поглед към друг и чак в последствие да разбера и осъзная безкрайните предимства и качества на моята истинска любов... Съвестта ми не е чиста , а желанието да докажа пред самата себе си колко съм самоуверена и непукистка , се превърна в жалък страх от разкриването на мимолетната ми авантюра.
Разбрах , че притежавам не високо самочувствие , а низка самовлюбеност , която е коварна и води до проблеми!
Питам се - къде изчезнаха принципите ми ???
От равносметката , която си дадох , единствено стигнах до извода , че моята груба грешка само е засилила любовта ми към Ф. , но нужно ли беше всичко това ?!
Сега треперя от страх при всяко негово лошо настроение , при всеки малък спор , защото знам , че може би той вече знае...
Заслужавам го !
Съжалявам!
Никога повече няма да сглупя по този мизерен начин !
Обещавам !
Прощавай !
''Никой не е идеален,докато не се влюбиш в него''
"Любовта е сладка, но прави човека на патка"
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...