.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    ЛилИ_
    Guest

4овек е перфектен,когато го оби4аш!

Преди време загубих този,когото оби4ах и оби4ам.За мен той е перфектния,защото го обикнах! загубих го...да
    За другите той е просто обикновен 4овек,а за мен е вси4ко...защото го оби4ам!
    Не е ли така?4овек става перфектен за теб тогава,когато наистина го обикнеш!Недостатъците му не са важни...важни са 4увствата!

невероятно изказване =D> =D> =D>
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Откри топлавата вода =D> =D> =D>
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Не. Човек е перфектен,когато си влюбен и замаян.А когато обичаш виждаш недостатъците,но обичаш с/въпреки тях.
    Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Виж сега...съгласен с теб, но до някъде, защото моят случай е малко по-различен. Момичето си беше перфектно още преди да започна да имам такива чувства към нея...и може би едно от нещата, които ги спираха да се появят по-рано беше, че не вярвах, че тя може да намери нещо повече в мен, но за огромно мое щастие, грешах.

Цитирай Първоначално написано от Like the wind`
    Не. Човек е перфектен,когато си влюбен и замаян.А когато обичаш виждаш недостатъците,но обичаш с/въпреки тях.
    Imenno!I az sum na tova mnenie!Nikoi ne e perfencten!No istinski obi4a6 4oveka do sebe si ,kogato prema6 i nedostatucite mu,za6toto vseki ima takiva!

Цитирай Първоначално написано от H8_mE
    Imenno!I az sum na tova mnenie!Nikoi ne e perfencten!No istinski obi4a6 4oveka do sebe si ,kogato prema6 i nedostatucite mu,za6toto vseki ima takiva!
    =D>

Re: 4овек е перфектен,когато го оби4аш!

Цитирай Първоначално написано от ЛилИ_
    Преди време загубих този,когото оби4ах и оби4ам.За мен той е перфектния,защото го обикнах! загубих го...да
    За другите той е просто обикновен 4овек,а за мен е вси4ко...защото го оби4ам!
    Не е ли така?4овек става перфектен за теб тогава,когато наистина го обикнеш!Недостатъците му не са важни...важни са 4увствата!
    затва уния глупости за свясни и идеални полувинки са пълни ГЛУПОСТИ

ето за това казват, че любовта е сляпа...апф...
    трябва да виждаш и положителните, и отрицателните му черти... а не да обичаш 'перфектния' в него... пф...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Не е така. Не мисля, че даден човек е перфектен дори когато истиснки го обичаш. Просто свикваш с недостаците му, не че не ги виждаш...
    ♥ ♥ ♥

След време няма да е перфектен..
    нямам повод да сънувам....

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    дрън,дрън,любов няма,просто привличане...

(айде почвайте да ме храните... o.O)

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Не е така. Не мисля, че даден човек е перфектен дори когато истиснки го обичаш. Просто свикваш с недостаците му, не че не ги виждаш...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Не мисля. Може да обичам приятеля си, но много добре виждам отрицателните му черти. Слава Богу чак толкова заслепена не съм
    Но важното е, че го искам заедно с тях, иначе нямаше да е той.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    To4no tfa imah i az predvid!!!

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Liubovta e slqpa Mnogo qsno 4e kato obi4a6 nqkoi ne vijda6 nedostatycite...

Цитирай Първоначално написано от H8_mE
    Точно така е!Всеки има недостатъци след време се намират,когато опознаеш човека до себе си,като ръката си....НО любовта е сляпа и не ги забелязваме или просто не искаме

Guest
    Ъъъ.. ми аз нямам недостатъци!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Съгласна съм.Всеки си има недостатъци,но когато обичаме този човек и със тях той си е съвършен за нас.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    I kaza gospod YES.Bravo eto tova mi haresa .... =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

La Fille En Rouge
    Guest
    Никой никога не трябва и не може да си позволи да нарани човека , когото обича... На мен ми трябваше да обърна поглед към друг и чак в последствие да разбера и осъзная безкрайните предимства и качества на моята истинска любов... Съвестта ми не е чиста , а желанието да докажа пред самата себе си колко съм самоуверена и непукистка , се превърна в жалък страх от разкриването на мимолетната ми авантюра.
    Разбрах , че притежавам не високо самочувствие , а низка самовлюбеност , която е коварна и води до проблеми!
    Питам се - къде изчезнаха принципите ми ???
    От равносметката , която си дадох , единствено стигнах до извода , че моята груба грешка само е засилила любовта ми към Ф. , но нужно ли беше всичко това ?!
    Сега треперя от страх при всяко негово лошо настроение , при всеки малък спор , защото знам , че може би той вече знае...
    Заслужавам го !
    Съжалявам!
    Никога повече няма да сглупя по този мизерен начин !
    Обещавам !
    Прощавай !

Guest
    ''Никой не е идеален,докато не се влюбиш в него''

"Любовта е сладка, но прави човека на патка"
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Откри топлата вода =D> =D> =D>
    Прав е
    Fitness Forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми