- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Все още ме завиват:)
Та тъй на 17 съм и нашите вечер идват да си ме завиват защото се откривам вечерИма ли други късметлии като мен?
Убивам си времето
Хмм..сега като се замисля и на мен май ми се случва понякога, ама общо взето ме завиват когато ми е топло и не искам да съм завита, а когато ми е студено сама трябва да се погрижа за себе си...![]()
![]()
![]()
ооо и мен ме завиват![]()
~cLose t0 yoU~
някъде из интернет пространството четох 53 признака, че си българин и два от признаците бяха, цитирам: "Живееш при вашите докато навършиш пълнолетие на 48 год." и "Майка ти влиза в стаята ти всяка вечер, докато правиш секс с жена си, за да провери дали си добре завит." Така че народе, споко, до 48 год. ше тря ги търпите и след тва АЙЛЯК...![]()
![]()
![]()
тва беше от мен![]()
Когато нещата не вървят и тъгата е изпълнила сърцето ти, когато сълзите напират в очите ти само ми кажи и ще дойда при теб. Аз проодавам салфетки!
ne me zavivat,az sama se zavivam..nqkade kam 5.00 sutrinta,kogato mi stane studeno![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Мене не могат, щото съм на втория етаж на леглото. Аз сама се завивам
![]()
Ама иначе сигурно щяха да ме завиват, ако можеха...
Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg
Ми и мен така...като си легна и след 5 минути мама или тате идва и ме завива...Навик от детските години...
![]()
Не. Приятелят ми поема това задължение.![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
мен - непо принцип не ми влизат в стаята, само се появяват н авратата от време на време за да ме събудят
Първоначално написано от Chr!sSie
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Ех, че грижовни родители си имаме! =D>
Ъъъ, не.![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
и мен и мен....ама аз нали съм си пулу ТРАКИЙКАПървоначално написано от *(~)sTop-f0lLowiNg-mE{~}*
![]()
и съм си топлокръвна......
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ами завиваха ме за последно когато бях на 13След тва престанах да ги пускам в мойта стая
![]()
Ще убия майка ми ако тръгне да го прави. Първо, че ще ме събуди, и второ, аз да не съм бебе??
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Еми случвало се е,ноо когато го направи и аз съм си заспала сладко и дълбоко сънуваща страхотен сън и я усетя , че го прави и че ме е събудила...Звяра в мен се пробужда и става много,много,мноого лошо![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Аз понеже си имам несъзнателния навик когато спя да се отвивам, майка ми или баща ми когато стават преди мен сутрин или минават през стаята ми ме завиват. Или понякога когато се събудя в 5 сутринта зъзнеща от студ заради това, че съм си изритала завивката на земята се завивам самичка.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Аз като се замисля никога не са (освен може би до 7г. възраст и не си спомням).
Наще вече не ме завиват..Дори мама да ме види отвита сутрин, ако влезне в стаята ми, не ме завива, защото аз така съм се оплела с чаршафа, че ако го пипне и се опита да ме завие с него, ще ме събуди, а оттам ще последват крясъци![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
От време на време ме завиват...нооо нямам спомен това да е ставало на скоро![]()
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
същотоПървоначално написано от VerryBerry
![]()
И мен ме завиват,когато се открия.
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!