- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Относно задълженията ни вкъщи?
От половин час гледам,но не можах да намеря такава тема.Ако има - някой да изтрие тази.
Та въпроса ми е как помагате вкъщи?Каква домакинска работа вършите?А обичате ли да го правите?И последно - кое е нещото,което най-много мразите да вършите?
Лично на мен напоследък доста често ми се налага да помагам в нас. Най-много мразя да мия чиний и да пера.Всичко останало ми изглежда доста по-поносимо и го върша с удоволствие!
Е,а вие?![]()
Аз съм мързел.. нищо не пипам в къщи.. Само от моята изгода се интересувам![]()
![]()
![]()
![]()
ami na mene na6te mi pla6tat,4e ina4e prysta nqma da si mrydna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ami chestno kazano vyrsha domakinska rabota (kogato imam svobodno vreme), no i az kato avtorkata mrazq da miq chinii. Da pera ne mi se nalaga chesto i ne mi pravi vpechatlenie.
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Аз като казвам че пера - това не значи,че пера кой знае колко.Тя пералнята го прави,но имам някой блузи,който не трябва да се пускат в пералнята,понеже на колкото и градуси да се сложат има голяма вероятност да се раздърпат!Първоначално написано от TheLittleAngel`
az puk mrazq da 4istq s praxosmyka4kata i da miq 4iniitea praneto gore-doly go ponasqm
NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P
miq 4ini samo tova i ot vreme nA vreme da po4ista poda![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Хм яка темаМисля, че тук няма значение пола. та тъй като не видях до сега да се е обадило някое момче - аз ще го направя първи :P
Та значи аз нищо не правя вкъщиНай-много случааайно да си измия чиниите дето съм обядвал, ама това става много рядко или пък да пусна прахосмукачката в мойта стая (за другите стаи нашите ги карам да плащат
) . Всъщност като се замисля имам някакви задължения вкъщи, които само аз ги правя - Например ако се реши да се купува някаква нова техника, аз трябва да я проуча, след като се купи да я настроя и след това да обясня на членовете на семейството за какво иди реч
ЗАБРАНИЛ съм на майка ми, баща ми и сестра ми да барат всякакви кабели из апартамента - за кво съм аз иначе
И най-гадното нещо, от което не мога да отуча нашите, е да ходя да хвърлям боклука
![]()
През другото време мързелувам, седя на компа, излизам и т.н.![]()
Let love be the song that always makes you sing!
And hope it will touch your heart and stay there forever!
Ами основно си се грижа эа моята територия-стаята ми.Чистя си я ,подреждам и така,но нещо май не се справям добре с това,эащото перманентно е раэхвърляна,а в последно време направо си е кочина. . .Както и да е,ще оправя тая работа. . .отгога се эаканвам,но преди да эамина эа моле,наистина ще се эадействам.Друго,което правя е да речем,че от време на време аэ эареждам миалната машина.Прибирам дрехите от простора ,ако ги сваря иэсъхнали
И така. . . не правя кой энае колко много,но и родителите ми не са искали,эащото като цяло къщата си я подържаме чистичка,а останалите неща майка ми обича сама да ги върши
![]()
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
Следващият път гледай повече от половин час или за по-лесно използвай търсачката![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...F7%E8%ED%E8%E8
Има и още теми по въпроса, но си ги намери сама, ако ти трябват![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love