- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Все още ме завиват:)
Първоначално написано от Chr!sSie
Ами мен ме завиват,когато ме мързи да го направя сама или когато е студено,а аз съм отвита!А когато съм на село баба и дядо задължително минават през моята стая по 10 пъти,за да ме завият!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
do predi godina me zavivaha..sega veche ne![]()
[!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]
Като бях малка найка ми ме завиваше, но сега не.
I mEn MaIchEtO iLi SeStRa mI mE zAvIvAt![]()
мда аз съм на 16 и сутрин мама идва и ме завива ако съм са отвил и винаги ме събужда![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
майка ми го прави, за което и благодаря![]()
we give it all.
Оф аз съм на 18,ама е закон майка да идва да ме завива.![]()
Ми при мене на няколко пъти вечерта минават през стаята, за да ме проверят дали съм се отвила, защото много се въртя на сън (няколко пъти съм се събуждала с главата на другия край на леглото). Зимата всяка вечер тати или майка минават (най-вече тати) да ме завият
На 14 съм
Не виждам нищо лошо, защото все пак може да настинеш иначе
![]()
Мда, завиват меКогато се отвивам, минават и ме завиват
Тцтцтц...
![]()
И мене мама ме завива.![]()
Не не ме завиват наще и мисля, че и като малка не са. Просто нямам навика да се отвивам. Не мога да заспя ако не съм завита. Колкото и топло да е...![]()
Еее , мен не ме завиват .. поне не мисля , че го правят , щот си лягам късно .. по-късно от тях ..
Наскоро .. преди 2 месеца майче беше , баща ми се прибра от Курс , и аз .. сигурно 3:30 си легнах , а той след 10 минути се качи горе , и се бяхме разминали .. толкова ми се спеше ,че не можах да се обърна , но той дойде до мен и ме целуна по бузката и ми зави гърба и кръста , че се бях отвил , а не усещах ..
Определено е приятно някой да те завие , да се грижи за теб ..
На 17 години съм м/у другото.
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Хихихии мдам![]()
![]()
по принцип няма как да не се отвия докато спя иии мама идва и ме завива
![]()
Ами мене са ме завивали ама като съм била малка...![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Никога не съм обичал да ме завиват. Обичам си личното спокойствие и то много и мразя някой да ми го нарушава. А какъв по спокоен момент имам освен да спя.![]()
nee ne me zavivatno ponqkoga sutrin maika kato stane i me vidi 4e sum otvita idva zaviva me i az i se razvikvam
![]()
е не![]()
Не се е случвало скоро.![]()
шит,моите не ме завиват откакто станах на 7...
що за родители са тва...от утре ще ги викам да си ме завият...
иначе аз не обичам да съм завита-много топло ми става и си се отвивам
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Не ме завиват, защото просто нямат привилегията да ми влизат в стаята!!! Пък и без това рядко имам време да спя у нас....![]()