- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Безплатна прегръдка
Дам момичето от клипа е много готино и мен ме радва \/
I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy
=D> =D> =D> и с тоя аватарПървоначално написано от Under_my_skin
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
tuka seki moje da kaje mennieto si nali we?az tfa praa... prosto ne mi haresva ideqta kat vi haresva pravete si kampanii i si se pregru6taite.. a ako ima6 ne6to protiv avatara mi dai da se vidim da razre6im problema li4noПървоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Като не ти харесва,кажи,че не ти харесва,а не си налагай мнението и не учи хората кой какво да прави и как да не се излага.И престани да заплашваш.Те също изразяват мнение,че не ти харесват аватара и подписа,аз също де.Мнение просто.Нали имаме право?Първоначално написано от monityY
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Много мила кампания, особено във време, когато хората се извиняваме за докосванията помежду ни.
В нашето училище на края на годината дванадесетокласниците трябваше да изпълняват разни проекти по философия, и една от задачите беше организирането на подобна кампания. Само че аз я изпуснах, предпочетох да отида на кафе вместо да ме прегръщат![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
da aма аз говоря по темата,а ти ми говори6 колко ме бил излагал аватара ми,само за да ми го върне6 6тото казах не6то по разли4но от другите тука.. аз не налагам мнение,аз казвам само 4е според мене това е излагация....Първоначално написано от sexy_for_you
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
ROFL !!!аз не налагам мнение,аз казвам само 4е според мене това е излагация....
Супер сладка е кампанията, много ме радва. На края на учебната година се сабирахме в един съученик и когато вече си тръгвахме написах на един лист "free hugs" и почти всички ме прегърнаха и беше някво много готино. Макар че се познавам с тях, пак си беше приятно.
Целия замисъл на кампанията е много добър, браво на тези които са се сетили, наистина е оригинално (hug)![]()
vijdam 4e na si4ki vi haresva moje da se oraganizirame da napravim ne6to tuka v sofiq ako ste saglasni6te e qko
НаУчИ сЕ дА заБраВяш НезаБравиМотО ..нАучи сЕ дА кАзваШ НЕ дОри дА Ти сЕ кРещИ ДА НаУчИ сЕ очИтЕ тИ дА сИаЯт дОрИ дА сЕ пЪлнЯт сЪс сЪлзИ!!!
az pyk si misleh 4e e samo nekyv klip... sladko e..![]()
Ми, идеята ми харесва, но не бих излязла на улицата и да започна да прегръщаш хората.Страх ме е, че може нещо да ми се случи..Но определено, ако някой те прегърне, било то и непознат, според мен човек ще се почувства по-добре.
Знам, че на НДК преди време имаше такава кампания и започнахме да се прегръщаме с някакви мацки - беше много мило. За съжаление не знам подробности...
А идеята си я бива - някак кара хората да се чувстват по-щастливи или поне така си мисля![]()
Идеята въобще не е българска, ако става на въпрос.Иначе е сладко, но като цяло хората българите не са много дружелюбни...Първоначално написано от tuzaro
Съгласна съм. Толкова просто и лесно е да гушнеш някой, а толкова приятни емоции носиПървоначално написано от AFT
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
и аз много много искам,но за жалост в моя смотан град няма какПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир
И Гледаш Някъв Дядо с Бастун как се затърчал да го гушнеш го събориш на земята.
Бива идеята ме кефи![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
А нали знаете защо полицията ги спря?Оказа е че това е идеалният начин да преджобиш някой :P
Искам и азззззззззима ли навити да хоим да гушкаме
![]()
![]()
gotina kampaniq, az se vkliu4ih v Free Hugs v Parij i be6e neveroqtno izjivqvane![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
То преди имаше такава тема, много хора бяха навити,но в крайна сметка не стана нищо...
бих се навила да участвам в такава инициатива, идеята е хубава
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
i az sum na tvoeto mnenie...i v posledstvie ustanovih 4e sme ot edin gradПървоначално написано от LaDy^DaQnA
))
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****