.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Дам момичето от клипа е много готино и мен ме радва \/
    I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy

Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    Искам и аз да раздавам безплатни прегръдки.Мислехме си с една фр да си направим такива тениски и да гушкаме хората Сладко е :P
    ne se izlagaite
    ти с тоя подпис повече се излагаш
    =D> =D> =D> и с тоя аватар
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    Искам и аз да раздавам безплатни прегръдки.Мислехме си с една фр да си направим такива тениски и да гушкаме хората Сладко е :P
    ne se izlagaite
    tuka seki moje da kaje mennieto si nali we?az tfa praa... prosto ne mi haresva ideqta kat vi haresva pravete si kampanii i si se pregru6taite.. a ako ima6 ne6to protiv avatara mi dai da se vidim da razre6im problema li4no
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    ne se izlagaite
    tuka seki moje da kaje mennieto si nali we?az tfa praa... prosto ne mi haresva ideqta kat vi haresva pravete si kampanii i si se pregru6taite.. a ako ima6 ne6to protiv avatara mi dai da se vidim da razre6im problema li4no
    Като не ти харесва,кажи,че не ти харесва,а не си налагай мнението и не учи хората кой какво да прави и как да не се излага.И престани да заплашваш.Те също изразяват мнение,че не ти харесват аватара и подписа,аз също де.Мнение просто.Нали имаме право?
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Много мила кампания, особено във време, когато хората се извиняваме за докосванията помежду ни.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    В нашето училище на края на годината дванадесетокласниците трябваше да изпълняват разни проекти по философия, и една от задачите беше организирането на подобна кампания. Само че аз я изпуснах, предпочетох да отида на кафе вместо да ме прегръщат
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    ne se izlagaite
    Като не ти харесва,кажи,че не ти харесва,а не си налагай мнението и не учи хората кой какво да прави и как да не се излага.И престани да заплашваш.Те също изразяват мнение,че не ти харесват аватара и подписа,аз също де.Мнение просто.Нали имаме право?
    da aма аз говоря по темата,а ти ми говори6 колко ме бил излагал аватара ми,само за да ми го върне6 6тото казах не6то по разли4но от другите тука.. аз не налагам мнение,аз казвам само 4е според мене това е излагация....
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Guest
    аз не налагам мнение,аз казвам само 4е според мене това е излагация....
    ROFL !!!

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Супер сладка е кампанията, много ме радва. На края на учебната година се сабирахме в един съученик и когато вече си тръгвахме написах на един лист "free hugs" и почти всички ме прегърнаха и беше някво много готино. Макар че се познавам с тях, пак си беше приятно.
    Целия замисъл на кампанията е много добър, браво на тези които са се сетили, наистина е оригинално (hug)

Град
    sofiq
    vijdam 4e na si4ki vi haresva moje da se oraganizirame da napravim ne6to tuka v sofiq ako ste saglasni 6te e qko
    НаУчИ сЕ дА заБраВяш НезаБравиМотО ..нАучи сЕ дА кАзваШ НЕ дОри дА Ти сЕ кРещИ ДА НаУчИ сЕ очИтЕ тИ дА сИаЯт дОрИ дА сЕ пЪлнЯт сЪс сЪлзИ!!!

az pyk si misleh 4e e samo nekyv klip... sladko e..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Нищо не знам.

Мега фен Аватара на koalka
    Ми, идеята ми харесва, но не бих излязла на улицата и да започна да прегръщаш хората.Страх ме е, че може нещо да ми се случи.. Но определено, ако някой те прегърне, било то и непознат, според мен човек ще се почувства по-добре.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Знам, че на НДК преди време имаше такава кампания и започнахме да се прегръщаме с някакви мацки - беше много мило. За съжаление не знам подробности...
    А идеята си я бива - някак кара хората да се чувстват по-щастливи или поне така си мисля
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от BeBo90
    koe momi4e we pitam za kampaniqta bezplatna pregradka
    абе нали има една дето пее една песен и се прегръща с хората май весела се казва за нея говора
    Идеята въобще не е българска, ако става на въпрос.Иначе е сладко, но като цяло хората българите не са много дружелюбни...

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от BeBo90
    koe momi4e we pitam za kampaniqta bezplatna pregradka
    абе нали има една дето пее една песен и се прегръща с хората май весела се казва за нея говора
    Vessy - Touch е песента.

Иначе ... ми, добра идея е. Доста добра всъщност.
    Съгласна съм. Толкова просто и лесно е да гушнеш някой, а толкова приятни емоции носи

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Готина инициатива. Бих се включила
    и аз много много искам,но за жалост в моя смотан град няма как
    ''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    И Гледаш Някъв Дядо с Бастун как се затърчал да го гушнеш го събориш на земята.
    Бива идеята ме кефи
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

А нали знаете защо полицията ги спря?Оказа е че това е идеалният начин да преджобиш някой :P

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Искам и аззззззззз има ли навити да хоим да гушкаме

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    gotina kampaniq, az se vkliu4ih v Free Hugs v Parij i be6e neveroqtno izjivqvane
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Guest

То преди имаше такава тема, много хора бяха навити,но в крайна сметка не стана нищо...
    бих се навила да участвам в такава инициатива, идеята е хубава

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Който беше на фрий хъгс инициативата днес, да си казва

Цитирай Първоначално написано от LaDy^DaQnA
    I na men ideqta mi dopada dosta.Gledah 1 pyt po spoko tam nqkolko momi4eta i vode6tata s po 1 karton4e bezplatna pregrudka i mnogo me izkefi.gotsko e da se gy6ka6 s nepoznati no li4no az ne bih se vkliu4ila ako ima v moq grad poneje e bylno s cigani i nqmam nikakvo namerenie da se gu6kam s tqh...
    i az sum na tvoeto mnenie...i v posledstvie ustanovih 4e sme ot edin grad ))
    lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
    Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си