.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Град
    na onq svqt

сън или реалност ??

от няколко дена санувам и като се събудя не мога да си различа какво е ставало миналия ден от съня в някои аспекти де не целия.на някой да му се е случвало,щото малко ми е гадно да си мисля че накой ми е казал нещо пак той не е и съм го санувала.
    пп:нз къде да сложа темата.сорка ако не е на място

Получаваш параноя!
    Light The Universe

Град
    София
    Всъщност и на мен ми се е случвало нещо подобно... една сутрин станах с мисълта, че съм си намерил 20 лв на пътя и направо отидох да си купя кола и по пътя се усетих, че всъщност нямам 20 лв, а просто съм сънувал

Друг случай: Бях сънувал някъв разговор с майка ми и след няколко дни я питах нещо, свързано с темата, която обсъждахме в съня ми и тя ми каза, че не знае. Аз я изгледах странно и викам "Е, как не знаеш, нали ти казах?" и тя почна да се чуди кво ми става
    Абе, случва се... предполагам, че не е откачено... или и двамата сме откачени
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Случвало ми се ее...не е много откачено май

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    и на мене ми се случва доста често..
    откачена работа
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    И аз съм имала такива реалистични сънища. Малко е кофти
    Let The BEAT Control Your Body

Реалността е гавра нереална.; )Нещо толкова придвидимо ,че понякога скучно .За съжаление 'реалността ' е толкова по-смръдлива от съня ,че ако не правиш разлика ,трябва да се чувстваш адски щастлива ; )
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Град
    У нас Си (=
    Хм..или аз не разбрах другите, които говорят за продължение на неща, които са правили в сънищата си, или не разбрах теб, защото още си мисля, че ти сънуваш нещо, което после ти се случва. Това ми се е случвало само веднъж. Много е гадно да знаеш какво ще стане, но бях си сънувала целия ден и той мина така, както в съня ми. Освен това по едно време направо си познавах всичко-оценки, кого ще вдигне госпожата, в колко часа ще дойде автобуса..така 2 дни и си казах, че не искам да е така и вече спрях да познавам..поне да бях пуснала тото тогава..щях да спечеля. Може и да звучи супер тъпо и измислено, но така беше.

Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Всъщност и на мен ми се е случвало нещо подобно... една сутрин станах с мисълта, че съм си намерил 20 лв на пътя и направо отидох да си купя кола и по пътя се усетих, че всъщност нямам 20 лв, а просто съм сънувал

Друг случай: Бях сънувал някъв разговор с майка ми и след няколко дни я питах нещо, свързано с темата, която обсъждахме в съня ми и тя ми каза, че не знае. Аз я изгледах странно и викам "Е, как не знаеш, нали ти казах?" и тя почна да се чуди кво ми става
    Абе, случва се... предполагам, че не е откачено... или и двамата сме откачени
    Начи и аз съм откачена
    Преди 3 дена сънувах,че съм си купила крем карамел,сложих го в хладилника и легнах да спя(съня ми!)
    Когато се събудих го нямаше,ядосах се и звъннах на майка ми и викам:
    -Майко що си ми изяла крем карамела!!!?!?!?!
    -Не съм яла никакъв крем карамел,незнам да е имало скоро?!?!
    -Тей ли...ами...е...нищо хубаво...
    Цяла седмица се чудих к'во става
    Не мисля,че е много нормално,защото ако сънуваш че убиваш някого и после да признаеш на майка си,защото си уплашен (КЛАСИКА)
    В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Хахаха случвало ми е да..... Преди доста време беше си сънувам аз как една приятелка ми звъни и ми казва "бързо тръгвай за даскало,ще закъснееш,имаш много отсъствия и ще те изключат" и аз се събуждам,ставам измивам се на бързо и тръгвам за даскало. По пътя се сещам,че то е събота и аз въобще не съм на училище и звъня бясна на приятелката ми.Почнах да й викам колко е зле и как е могла така тъпо да ме изменти и тя ми вика ама аз нищо не съм направила,не съм ти звъняла и аз от там филм,викам си сега аз ли се побърках или какво стана.В последствие се осъзнах,че съм сънувала......Спукват ме от ебавки и до ден днешен,но какво да се прави,случва се

може през деня да си била пияна. на мен ми се е случвало да съм лекоо и на другия ден да не си спомням кое е било сън и кое не.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Хм..или аз не разбрах другите, които говорят за продължение на неща, които са правили в сънищата си, или не разбрах теб, защото още си мисля, че ти сънуваш нещо, което после ти се случва. Това ми се е случвало само веднъж. Много е гадно да знаеш какво ще стане, но бях си сънувала целия ден и той мина така, както в съня ми. Освен това по едно време направо си познавах всичко-оценки, кого ще вдигне госпожата, в колко часа ще дойде автобуса..така 2 дни и си казах, че не искам да е така и вече спрях да познавам..поне да бях пуснала тото тогава..щях да спечеля. Може и да звучи супер тъпо и измислено, но така беше.
    Авторката имаше друго предвид.Имаше предвид,че понякога,когато сънува нещо не може да установи дали въпросното нещо е било сън или найстина се е случило миналият ден.
    Иначе и на мен ми се е случвало няклоко пъти.Нормално е
    [size=7][b][u]fosse cos

Не различавам лесно сън от реалност докато сънувам. Често, когато се събудя първите ми 2 - 3 минути съзнанието ми още е в съня.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Да случвало ми се е веднъж бях сънувала,че съм на училище,но всичко беше толкова реално направо си изсънувах целия ден от-до.С всичките му подробности и на сутринта кат ставам и отивам на даскало и нещо некой спомена че е Понеделник и аз бе кво дрункаш,вчера беше понеделник,а ся е вторник,но кат поразпитах и се оказа,че найстина е понеделник и много трудно се осъзнах просто съня беше толкова реалистичен.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    хАуХх...и на мен и на мен ми се е случвало...веднъж сънувах, че една фр-ка ми казва да и се обадя, кат се събудих отивам да и звъня и по едно време гледам че е 6 часа сутринта

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си