- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- аз и бай гроздан си търсим жени
абе аз те сакам ама не ми стигаш![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Намерили сте си били! Дръжки! Бате Васко, твоята любов е от Враца, а тази на Бай Гроздан е прекалено яка, за да е истина!Така е, като не се съветвате с мен!
![]()
така е щото имам късметПървоначално написано от AFT
![]()
ти каде я видя колко е якаПървоначално написано от AFT
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
истина съм истина чак пък толкова не съм се изхвърлила казах си утре прая показно после който ме иска да ме зимаПървоначално написано от AFT
мойта жена някаде се изгуби...и аз отивам да санувам с кучето
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
tarsq si kurvi4ka na ne pove4e ot 10 za qko sex s 30 godi6en tirajiq, 6te bada nejen![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
можеш ли да переш поне?Първоначално написано от &ILoveU2
то нали има пералниПървоначално написано от assd
![]()
има, ма за едни чорапи ли ше я пускаш - ако переш и готвиш мусака те зимам още саПървоначално написано от &ILoveU2
ще ти купя много чорапи да можеш секи ден да си ги сменяш а пералня ще пускам на 2-3 дни и мога два вида мусака да праваПървоначално написано от assd
![]()
жестоко! аре идвай вече че гася лампите и лягам че утре ще копам на къра с мотикатаПървоначално написано от &ILoveU2
ама аз забравих вече съм резерве за Бай Грозданчо сори. Ще видим ако не потръгне ще те имам в предвид
мани бе, аз не пия ракияПървоначално написано от &ILoveU2
![]()
ее малко да изляза и то ойде коня у ряката![]()
Честито на печелившите =D>
лелеее ся ше стане форумна война нещо кат троя за еленаПървоначално написано от &ILoveU2
много филми гледам...
![]()
Абе ти ме пази щото да не зема да избягамПървоначално написано от Бай Гроздан
![]()
каня те на дуелПървоначално написано от Бай Гроздан
щи уцела ахилесовата пета по добре се откажиПървоначално написано от assd
![]()
дам, аз джентълменски ще ти я отстъпя днеска че требва да разпъвам дивана иначе, а ме сецна гърба... та ще си лягам, па утре ще мисля как да си върна мойта дулсинеяПървоначално написано от Бай Гроздан
![]()
айде лека на всички писачи в тоя късен час
само да не стане двама се карат третия печели![]()
айде лекаПървоначално написано от assd
аз, аз, аз. Момче съм но не отказвам да плюща и мъжко :P
Ми то и аз, ама салатите файда да ги вземеш от магазина... Не са вкусни! Иначе и аз владея всичко като теб и екстрите 18+, само дето прозорците като ги мия ги замръчквам, ама то е друг въпрос!Първоначално написано от &ILoveU2
![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.