- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредната моя тема
ма тоя голем педофил аз не налитам на 12 годишни дето съм на 16 пак той...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Am kak da oбесня, че той не й е налитал даже и не му пука за нея. Не иска да й вдига као му звани дава на някой друг да говори. Просто тя е голяма напаст няма отръвка от неяПървоначално написано от tuzaro
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Е*И му майката на въпросния пич ... тва е моето мнение ... от къде на къде ще ви врътка така и теб и тази дет се водят , че ходят ...Първоначално написано от SexyTka
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Ами аз не мога да му тегля майната, щото се познава с майка ми, и е от редовните клиенти на вуичо ми и т. н. но просто няма да се държа по същия начинПървоначално написано от CvEtI`KiSs
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
xaxaxa ave moito momi4e ti si mnogo prosta ma xaxaxa tva izob6to s kva cel go napisa vav foruma i nie kakvo trqq da ti kajem- da prosta si! tova li o4akva6 da 4ue6 ai vse pak 6t ese opitam da kaja ne6to po temata
a kakvo e tva mom4e na 20god det hodi s 12 godi6no 4e to kosmi na p*****a nqma neznae pikai li i sa sarbi li q neznam ko te interesuva toq sled kato si li4i 4e edin bokluk xa
mn mi e sme6no
Не искам пак да поставям нещата в рамки, но това да си на 20 и да ходиш с момиче на 12, не говори много добре за теб.Поне на мен не би ми направило добро впечетление.
Явно на момчето му харесва да се забива и да се целува с всяка.В това няма нищо лошо, но проблема тук е, че явно ти си хлътнала по него.Използва типични трикове.Пример:ако трябва ще те чакам и 5 години.Доста заучено, не мислиш ли?Пък и само по себе си звучи невероятно и невъзможно, точно за него.Според мен трябва да поговориш с него и да се изясните, макар че не знам каква връзка можеш да имаш с такъв мъж.
Няма да изчета мненията - отговарям директно на това, което си написала.
Този не е добре! Да излиза с 12-годишно момиче, да се целува с друга в дискотеката и после да се обяснява, че нищо не помни. Я не си разбивай сърцето, заради някакъв побърканяк.
kaт бълхи напрауПървоначално написано от Бай Гроздан
![]()
Проблема знаеш ли какъв ти е...ти тооолкова си хлътнала по него ,че го оправдаваш за всяка негова постъпка...Изневерил ти-бил е пиян...Ходил с 12 годишна-пак го оправдаваш ,че всъщност той не искал нищо общо с нея..Добре ,ама все пак са се целували нали?!.....А всъщност знаеш ли каква е истината момчето му е кеф да ви върти всичките и не прави разлика,че ти си на 16 -тя на 12...че тя е курва ,а ти не си... И зарежи го тва ,че е много печен..печен е докато не те из....... и след това те зареже.... Или го питай директно-иска ли да има нещо с теб или не.... За да не останеш ти прецаканата от цялата ситуация..![]()
![]()
![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
Ами аз нямам представа кога ще си дойде, но до седмица трябва да е тук. След като се върне ще говоря с него и моето мнение за него е, че се държи като някой 16 годишен, а всъщост е на 20. И за тези, които ме обиждаха-мерси за обидите, ама аз държа на това, че не обиждам някой без да го познавам и ако мислите че сте ме засегнали - е не сте. А за тези, които дадоха съвети - след като говоря с него ще пиша какво е станало. ОБЕЩАВАМ!
Той е на 20,а ходи с 12 годишнаот това си прави изводите какъв е
Не се занимавай с него
![]()
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир
Не мога да разбера какво е значението след като аз говорих с негови приятели и те казаха, че само тя си мисли че ходят не е нещо кой знае какво. В крайна сметка всеки се учи от грешките си, нали?Първоначално написано от tedi_sunny
дейба маа му педофилска как не го е срам да ходи с 12 годишна лапетия... охх до къде е стигнал света![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Ако питаш дали си много тъпа - твърдо да!
И кво направи като ми каза, че съм много тъпа? Някъде да виждаш да съм питала това?Първоначално написано от Skullbreaker
Виж кво, не та знам къв си, ама не си ти човека,който ще ми каже дали съм много или малко или дали изобщо съм тъпа! Като не ти допада темата и човека, койта я е писал, простоя пропусни и не обиждай. И пак ти казвам не си ти човека, който ще ме обижда, достатъчно акъл имам и достатъчно неща са ми минали през главата, че да знам каква съм и какво говоря (нямам предвид нищо свързано с момчета и такива глупости)
Ебахти хората в тоя форум. Аз не съм писала някакви обиди и такива глупости, а пък вие се скъсахте да ме обиждате. Като сте таквиз ме обиждайте в очите. Във форума и аз мога.
П.П. Ще помоля модератприте да заключат темата, ако може. Омръзна ми от тъпанари в тоя форум!!!
те обиждат него че е педофил (на същото мнение съм) а не тебе само един човек ти каза че си тъпа но това не означава че ние се "скъсваме да те обиждаме"Първоначално написано от BuHa|'u_InLovE
Първоначално написано от BuHa|'u_InLovE
ангелчеПървоначално написано от BuHa|'u_InLovE
верно тва изобщо не е неква супер голяма обида ама защо я отправяш към всички нас
![]()
![]()
![]()
Ами сори, ама аз не пиша за да ме обиждат! И казах вече, на който не му харесва темата да си направи по готина и да не ме обижда (говоря само за тези, който обидиха мен и въпросното момче) Все пак не съм ви искала мнението за него, защото аз го познавам много по-добре от всички тук. Въпроса ми беше свързан със съвет, какво да правя?Първоначално написано от Бай Гроздан
Това бях аз...Първоначално написано от Анонимко