Ами ще пиша колкото мога по-накратко, но да можете да разберете всичко
Та значи, първия път когато отидох на дискотека се запознах лично с един пич, който е от моя град, който преди го знаех само по физиономия и понеже той е познат на вуйчо ми(той кара такси) и така се олучихме да се пребираме с една кола и там си поговорихме с него. След това като излизам с майка ми на кафе или заведение и понеже и тя го познава сядаме при тях на една маса. И те се бяха събрали пак да ходят на дискотека, обаче аз не можах защото майка ми не ме пусна, защото е трябвало на следващия ден да и помага и аз му казах и той и се обади да я накара, но тя пак не се съгласи. И така не отидох и му писах смс от вкъщи и му казах да изчака още малко и ще мога да ходя без да се съобразявам с майка ми и тогава той ми върна смс, че за мен ще изчака и 5 години ако трябва. След това на една другаа дискотека танцувахме през цялото време и беше супер.
Той тогава ходеше с една 12 годишна курва, с която сме само на здравей и се познаваме, но тя не знае нищо за това, че аз съм излизала с тяхната компания и понеже е на 12 не й дават да ходи на нощна и ми беше казал че вече не ходи с нея и по принцип на него никога не му е пукало за нея.
Той замина за 2-3 седмици в чужбина и вечрта преди да замине бяхме пак на дискотека с компанията му и всичко беше супер, докато той не пийна малко повече и не започна да танцува и да се целува, но за това говорих по телефона на следващия ден и той каза, че нищо не помни и аз не му се сърдя само защото знам че тази, с която се целува отиде нарочно при него, защото не ме понасят мене всичките момичета от компанията и търсят някакъв начин, по който да ме дразнят.
Той каза, че като пристигне в чужбина ще ми пише и наистина ми писа, но когато попитах един негов приятел дали се е обаждал, той каза че е звънял на бившата си и после от друго място разбрах, че тя е казала че те все още ходят и никога не са късали, но аз не вярвам на нея, защото я знам на 100% каква и не се съмнявам да лъже.
И така ако има значение бившата е на 12, аз съм на почти 16, въпросния пич е на 20. Ако някой е прочел всичко това искам просто да си каже мнението, защото и аз нямам точно задаен въпрос, дажене знам и за какво написах всичко това, може би просто за да смоделя с някой...
Благодаря предварително![/b]