- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пенисчето ми!
Това сичко е истина затова не ми се ебавайте че много се мъча. Аз съм на 19 и имъм приятелка на 14 която ми е много навита за секс и не съм и първия, но тя на мен ще ми е първата. Проблема е че мисля че пенисът ми е много малък и няма да я задоволи. Той е 13 сантиметра а тя каза че предишният и приятел е имал 19. Пък и съм много космат и пъпчив там доло. Какво да правя?!
вържи си го на възел и като стане като балон пикочния ти мехур преплувай ламанша като шамандура - ще станеш известен и ще ти се лепят мацки като мухи на лайно
Самоубийсе, педофил тъп.Първоначално написано от Мадурий
Няма да стане, след като ме оперираха вече пикая пред дупка в лявата си рака. Пробвах да си го дръпкам ама много болеше.
Иди и на трансплантация на мозъкПървоначално написано от Мадурий
![]()
![]()
![]()
Той си е добре, макар че като малак се ми казваха че като си налагам главата в земята ще потапея, ама на... само пишката ми умаля![]()
така е ся и котка няма да можеш да задоволишПървоначално написано от Мадурий
![]()
Пишката ти умаля... Опъпчи се... Мозъкът ти се изглади...Първоначално написано от Мадурий
Хвана си за гадже дете... Депресиран си.... Комплексиран... Педофил.....
Животът ти не струва, момче!
Не съп педофил защото го правя със 14 годишна! Правил съм го и с по малки! Пак и мой член може малак ама кучетата много му се мъчатИ се пак какво да правя с гаджетооо!?
туй горе съм аз![]()
Първоначално написано от Анонимко
Прав си не си педофил просто приятелките ти са,извинявай ама 13 годишни курви...Кфо си се затръшкал тук нима мислиш че на нея ше и пука колко ти е дълъг нали ше я оправиш ...
Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!
темата е ебавка не се ядосвайПървоначално написано от Polinkaaaaa
![]()
това щеше да е един добър коментар ако темата не е ебавка. Не четеш ли тематаПървоначално написано от Polinkaaaaa
![]()
![]()
![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Първоначално написано от &ILoveU2
Sorry....Обърках се,но всеки си пише каквото си иска и вече нз кой говори сериозно и кой се ебава...
![]()
![]()
![]()
Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!
pffffffffffff
Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!
Първоначално написано от Polinkaaaaa
все пакПървоначално написано от Мадурий
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
БЕЗ СПАМ точка незнам си коя сиПървоначално написано от NeKvA nIkVa
![]()
moдераторите пометоха сички теми след тях![]()
Първоначално написано от Мадурий
Не прочетох коментарите по темата преди да напиша моя...абе няма значение...![]()
Първоначално написано от Бай Гроздан
Може би и на тази и се вижда края...![]()
Първоначално написано от Бай Гроздан
tva e verno,a otnosno predi6niq ti post napisah go za6otto e o4evidno 4e temata e ebavka ne s cel da sabotiram foruma(temata)
Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!
ВКАРАХ ГО! ВКАРАХ ГО! Тя дойде у нас и го направихме, вярно свърших на 2рата минута ама нали го вкарахСлед тва скъсах с нея и я изритъх от нас... май не постъпих правилно, но това не е важно \
/ \
/ \
/
HAhahahah на баба си ли го вкара ве смешко ;D:
Теми ебавки рлз бтв като пикаеш от ръката си, и от там ли се изпразвашЧе ми стана 1 чудно такова...
Фак офф смешко, даже не ебаваш добре( и ебеш, явно).
ama ti seriozno li se pritesnqva6 za tova?????????//Първоначално написано от Мадурий
![]()
abe pi4...tq e na 14 godini...ne mi se vqrva da e stro6ila 4ak tolkova pi6ki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A 6tom ima6 kompleksi otnosno van6niq si vid...pogriji se de....
ne e esteti4eski izdarjano taka....
ei,derzai mom4e...kvoto stane![]()