.
Затворена тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    ludi4ka_a_a
    Guest

Има ли шанс да е станало нещо?

na4i s gadjeto ne praihme sex ma toi si go darje6e i mi gale6e gardite s nego.ne e svar6val.ama posle sas sa6tata raka s koqto go darje6e me pipna dolu bez da vkarva prastite i az vednaga otidoh i se izmih sas sapun.predi 2 dena mi svar6i cikala i znam 4e pri toq slu4ai nqma kak da sam bremenna ama da mi kajete i vie 4ujdoto mnenie uspokoqva.i dr da pitam kato se izmiq sas sapun spermatozoidite vednaga li umirat

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

ludi4ka_a_a
    Guest

zabravih samo...

...da kaja 4e dokato se mieh me e strah ako e poteklo ne6to i ako e imalo jivi spermatozoidi da sa oti6li kam vlagali6teto.NE E SVAR6VAL ama taq predeqkulacionna te4nost vse me pla6i...

Мега фен
    В тази течност ако има сперматозоиди, те обикновено са негодни, а дори да не са, са умрели за това време - те не са пригодени са живеят извън жената.

Фен
    Град
    v ku6ti
    Nqma ot kakvo da se pla6i6 6tom ti e minal i cikula,a i spermatozoidite ne mogat da jiveqt v kislorodna sreda. SPOKOINO!!!
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

Цитирай Първоначално написано от eternity
    Nqma ot kakvo da se pla6i6 6tom ti e minal i cikula,a i spermatozoidite ne mogat da jiveqt v kislorodna sreda. SPOKOINO!!!
    Every moment is another chance...

Голям фен
    Наистина няма от какво да се плашиш.
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Спокойно, няма от какво да се притесняваш. Голяма си паника, не трябва така, ще си съсипеш нервите.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Спокойно, няма от какво да се притесняваш. Голяма си паника, не трябва така, ще си съсипеш нервите.
    =D> =D> =D>

Мега фен
    Град
    Извън границите

Re: ne trqva da ima 6ans ma se pak

Цитирай Първоначално написано от ludi4ka_a_a
    na4i s gadjeto ne praihme sex ma toi si go darje6e i mi gale6e gardite s nego.ne e svar6val.ama posle sas sa6tata raka s koqto go darje6e me pipna dolu bez da vkarva prastite i az vednaga otidoh i se izmih sas sapun.predi 2 dena mi svar6i cikala i znam 4e pri toq slu4ai nqma kak da sam bremenna ama da mi kajete i vie 4ujdoto mnenie uspokoqva.i dr da pitam kato se izmiq sas sapun spermatozoidite vednaga li umirat
    Boje slusham i ne vqrvam na ochite si

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Абе момиче с толкова паранои как въобще се наслаждаваш на секса ?

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на koalka
    Не си бременна спокойно.

Guest
    dne6nite momi4eta sme paranoi4ki q stiga govori6 gluposti 4ui se btw na kolko si

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    В тази течност ако има сперматозоиди, те обикновено са негодни, а дори да не са, са умрели за това време - те не са пригодени са живеят извън жената.
    Ти си много тъпа бе. Те и за живот в жената не са пригодени. Нещо повече - киселинната среда в оная ти работа е възможно най-смъртоносната за тях, като отделно включим и имунната ти система колкото и слаба да е тя.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от Digital
    Ти си много тъпа бе. Те и за живот в жената не са пригодени. Нещо повече - киселинната среда в оная ти работа е възможно най-смъртоносната за тях, като отделно включим и имунната ти система колкото и слаба да е тя.
    личи си че ти си най-умния!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Цитирай Първоначално написано от ninsy
    Цитирай Първоначално написано от Digital
    личи си че ти си най-умния!
    нали

Фен
    Град
    PInKLanDIq
    Спокойно !!Абе и аз в началото бях така

Повече от фен
    Първо - мий се с интимен гел а не с сапун... Второ сперматозоидите умират в кислородна среда след 7 секунди, при допир с вода веднага. Трето сперматозоида е обучен да се движи по стените на влагалището така че тои като попадне на отвора си тръгва нагоре, обаче не може да изкачи целия път защото момчето като се изхвърли вътре спестява на сперматозоида около 20 сантиметра път което е дълго разстояние. Споко

Цитирай Първоначално написано от Snoopy_
    Първо - мий се с интимен гел а не с сапун... Второ сперматозоидите умират в кислородна среда след 7 секунди, при допир с вода веднага. Трето сперматозоида е обучен да се движи по стените на влагалището така че тои като попадне на отвора си тръгва нагоре, обаче не може да изкачи целия път защото момчето като се изхвърли вътре спестява на сперматозоида около 20 сантиметра път което е дълго разстояние. Споко
    сперматозоида бил обу4ен
    NE moga da sym s EDNA kato sam bil v >600< sela

Guest
    Имам следния въпрос.Ако момчето свърши,и момичето има по ръцете сперма дали след като се измие със сапун и си сложи ръката във влагалището ще стане нещо?

Темата е стара!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си