- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Каква кола карате?
Имам книжка от година .. но няма много желаещи които да ми дават да карам...
Хах и аз бях така, но една вечер говорих с родителското тяло и заявих моите исканияПървоначално написано от Atika
![]()
караш следващата ми колаПървоначално написано от ninsy
завиждам благородно![]()
Hyundai Coupe
http://i.data.bg/07/07/25/476823_orig.jpg
караааам.........автобуса...с 60 стотинки в джЕба
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Opel Zafira , ама само из Монтана / Село щот майка ми е племенница на шефа на районното.
МЕРЦЕДЕС от тези голямите !иии най-често оранжави с номерче![]()
АхахахахахПървоначално написано от Obitax
![]()
Лятото съм сигурен, че гълта повече.![]()
Нямам книжка, нито желание да изкарам такава, но дори и да имах...само щях да си я държа в някое шкафче, защото няма кинтаж.
мани кинтите,ами тия ненормални задръствания наеш колко нерви хабятПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
[quote="p4elata_brumze"]Аз имам книжка и точно това се случва с нея... Държа си я в шкафчето..Първоначално написано от Obitax
Просто като карах баща ми за първи и последен път до момента му направих едни бели на колата..![]()
Иначе се надявам скоро да ми вземат и на мене някаква кола, пък ще си търся поле да се донауча да карам...![]()
Опел кадет, моя, имам книжка.
Е тфа е колата..аз таква искам и ще си зимам след време. Иначе много ми се иска Полско Фиатче май се води Фиат 126 хахаха супер много им се кефа....иначе и за книжка се боря...късаха ме два пъти на кормуванеПървоначално написано от Desi_etnies
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Съветски Москвич!
Капиталистическа бракма!Първоначално написано от McGreaN
![]()
Тихо ма, казвам истини тука!Първоначално написано от McGreaN
![]()
Щом не си комунист по душа и по кола, замълчи!Първоначално написано от McGreaN
![]()
ай де и аз да се изфукам за пореден път БМВ 316 компакт 102 коня 8) синя с спортно окачване и седалки нз как да прикача снимка да ви запозная :D :D
в момента сглобявам нещо подобно:
![]()