- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам мн голям проблем!!!
Значи аз не съм от момичетата които се влюбват за мен сичко е некфа шега и сичко е без чувства преди ги имах ама преди 2 години към едно момче и от тогава НЕ и никога не сам искала беше ми екстра само флиртове гаджета за по макс 3 месеца и толкова на 16 съм и неисках да ме боли повече но от няколко седмици си пиша с едно момче от варна аз попринцип никога е така тфа е само чат ама от тогава по цял ден си пишехме само че на мен ми беше се тая и миналия петък правих секс с едно момче дето нищо няма между нас е така тъпото беше че го напраихме без кондом ама не е там въпроса ..и аз казах на тфа момче дето си пишем като на фр и тои от там почна да ме обижда и ми говори мислех те за различна и некфи такифа и на мен ми стана гадно и там писахме писахме и тои ми каза че ме обича и аз нищо не му казах и след няколко дни нон стоп писане и аз му го казах и са от вчера само се караме и днес ми пише [01:23:31] .... каза: ne ama se pravi6 tuka na nedostupna a su6tiq moment doakto mi pi6e6 ima nqkoi pri tebe i se ebe6 pak posle az nesam takava be nee oburkal si momi4eto dai purvo s {P} i hug drugoto go ostavi
[01:23:44] .... каза: pravi6 se tuk samo na vuzpitana
като го видях тфа и му се развиках и са само се караме... незнам какво да права ...вече ;( ;( хубаво момиче съм колкото и самонадеяно да звучи но тфа е така и винаги мога да съм с гадже но сега искам тфа момче а тои е от Варна а аз от София...
кАКВО ДА ПРАВЯ??!!
Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!
awe megi moje li 1 vupros izvun temata-koga si rodena-say tva iskam ad mi kaje6
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
em na 30 iuli predi 1 mesec imah rd i stanah na 16 6to?
haxhax e ne e li golqm be .... i koe mi e glupavoto??
ARE KAJETE KVO DA PRAVA BE !!! PLS POBURKVAM SE NIE SME SE VIJDALI 2 puti s tfa mom4e are pls HELP ... kvo da naprava ili pone kajete ko mislite neznam prosto tre6e kaja na nqkoi ako kaja na nekoi fr 6e mi se smee 4e sam vliubena v nqkoi ot 500 km
Абе много станахте тия с 500-те километра, намалите малко![]()
♥ ♥ ♥
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
загубих си времто!
Стетовен проблем![]()
Хвани си някои от София, 500 километра са много![]()
People Allways Leave !!!![]()
![]()
ето за такива говореха вчера по новините деградета смотани дет нямат грам акъл в главата и само глупости плещят пък и не знаят къде да сложат една запетайка,да не говорим за пунктоация или правописПървоначално написано от MeGiTyY
![]()
е тва ти е тъпото разбра ли сега издънке на природата!Момчето добре ти го е казало![]()
Аз бих казала, че по принцип растоянието 500 км не е ваобще проблем защото както обичам да казвам любовта няма граници, от личен опит знам че дори и 1000 да са тва не е проблем! Другото нещо е.....защо по дяволите си му казала за оня пич с който сте спали.....като много го искаш и както се вижда и той те иска защо си му казала аз не го разбирам това....ясно че си откровена с него....но пък чак толкова.....незнам какво да ти кажа просто......не биваше да му казваш, така му падаш в очите, пък и като му се караш още повече, незнам кажи му че е било базик да забрави или нещо от сорта ако искаш да се бориш за него! Незнам ти решаваш! Успех!![]()
стани на 18,изкарай книжка и марш при него.Мисли в преспектива ...
Грандиозен проблем...не виждам ние как можем да ти помогнем, след като ти сама не можеш да си помогнеш...![]()
![]()
Безсмислено е да се занимаваш с човек,който е на такова разстояние от тебе....![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
....megi znam te slunce ...problemite sama si gi pravi6 4esno da ti kaja
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
НЕ ми стана ясно как можеш да се "чукаш" на 15 и то само е така за една вечер....Та все тая,ами определено момчето се е разочаровало мноооого от теб,незнам как можеш да си го "върнеш"след като толко много си е променил мнението за теб(а той определено го е променил)...![]()
![]()
постъпила си глупаво,по-добре забрави за него и без това е твърде далеч.....
Ahamz i az mislq taka nito e purviq nito e posledniqПървоначално написано от Treselle_s
![]()
Аз не я знам,ама и аз съм на твоето мнениеПървоначално написано от gangstata
![]()
A qui
hm koi si ti be??Първоначално написано от gangstata
![]()
sa nekoe suset4e 6e se okaje6 sigurno
![]()
??
най вероятно си и фешънка.. така като гледам как пишеш... еми стегни се малко ве.. апф..Първоначално написано от MeGiTyY
Животът е адът описан в Библията!
Mimchetoooo
ne mislq kvo zna4enie ima dali sam fashionka ili ne ?!? vuprosa e 4e sam lud po tfa mom4e a znam 4e nemoga da go iam Toi mi kaza 4e neiska az da sam bez gadje i bez sex zaradi nego...a puk se surdi kato prava ne6to![]()
еми май и той не знае кво иска![]()
Животът е адът описан в Библията!
emi sigurno i toi e kak ti gi nari4a6 edin ot fashionite i idvamata nikoga ne sme bili vliubeni v nqkoi koito dori ne si go vijdal.... i neznaem kvo da pravim ama ve4e nqma zna4enie ... 6ot si4ko svur6i kazahme si koi kvoto ima da kazva...az samo sam go iznervqla... i az mu kazah togava tfa e kraqt... i taka... game over...
Имаш 10 секунди да пуснеш нов жетон и да си продължиш игратаgame over...![]()
А между другото, може и да почнеш да пишеш малко по-грамотно.