- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам мн голям проблем!!!
Значи аз не съм от момичетата които се влюбват за мен сичко е некфа шега и сичко е без чувства преди ги имах ама преди 2 години към едно момче и от тогава НЕ и никога не сам искала беше ми екстра само флиртове гаджета за по макс 3 месеца и толкова на 16 съм и неисках да ме боли повече но от няколко седмици си пиша с едно момче от варна аз попринцип никога е така тфа е само чат ама от тогава по цял ден си пишехме само че на мен ми беше се тая и миналия петък правих секс с едно момче дето нищо няма между нас е така тъпото беше че го напраихме без кондом ама не е там въпроса ..и аз казах на тфа момче дето си пишем като на фр и тои от там почна да ме обижда и ми говори мислех те за различна и некфи такифа и на мен ми стана гадно и там писахме писахме и тои ми каза че ме обича и аз нищо не му казах и след няколко дни нон стоп писане и аз му го казах и са от вчера само се караме и днес ми пише [01:23:31] .... каза: ne ama se pravi6 tuka na nedostupna a su6tiq moment doakto mi pi6e6 ima nqkoi pri tebe i se ebe6 pak posle az nesam takava be nee oburkal si momi4eto dai purvo s {P} i hug drugoto go ostavi
[01:23:44] .... каза: pravi6 se tuk samo na vuzpitana
като го видях тфа и му се развиках и са само се караме... незнам какво да права ...вече ;( ;( хубаво момиче съм колкото и самонадеяно да звучи но тфа е така и винаги мога да съм с гадже но сега искам тфа момче а тои е от Варна а аз от София...
кАКВО ДА ПРАВЯ??!!
Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!