- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Езици...
Полски и украински - много ме влекат тея езици - не знам защо![]()
Италиански, китайски и гръцки![]()
(първият е в процес, вторият ще бъде, а третият за сега е мираж)
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първоначално написано от special_girl_SS
обричаш се! аз у4а руски и е ужасно
аз искам да науча немски!знам 4е и аз съм се обрякла
не знам момче или момиче си но .. наистина ще ти е много трудно по японски .. аз го уча вече първа година в даскало ( почнах 8 калс сега ще съм 9ти ) иначе езика много ме радва.. и се радвам че го уча..Първоначално написано от zloto
Ще трябва да понауча руския![]()
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
Мислех, че комунистите се раждат с научен рускиПървоначално написано от Neo-Communist Power
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
......
Испанския ме кефи...![]()
Na men mi xaresva srabskiq ezik![]()
руски, и тази година ще го уча![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Ами за сега знам два езика,но ще продължа с немския и френския и междувремено с руския и англииския...дано уснея
![]()
страшно ми харесва испанският ама не ми се занимава да уча и него...
Испански и италиански , аз уча немски и английски и мога да кажа,че немският език има мн сложна граматика както и руският
Да искам испански и китайски![]()
испански или италиански примерно![]()
Собственост на Canis_Dirus
иска ми се испански![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
аз за сега съм учила руски,английски и немски ии искам по-нататък да науча френски,испански,инталианс ки.. абе въобще колкото успея повече...)
Аз знам немски,гръцки и английски.Записах да уча руски защото приятеля ми е руснак ма не ми хареса и се отказах.Сега искам да уча италянски![]()
Аз съм учила финландски.Първоначално написано от Lake_bodom
Искам да те предупредя,че няма да ти е лесно.
Аз нямам желание да уча нови езици.
Стигат ми френския,английския,немски я и финския.
А и ще следвам английска филология,така че предполагам ще се огранича в избора си..
добре звучиПървоначално написано от exploitedteen
вече 4 години го уча![]()
Собственост на Canis_Dirus
Ми аз 7 години учих немски,2 руски,а сега още 5 английски и 4 немски и някакъв допълнителен,но не знам точно какъв.....![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Искам много да науча италиански ...много ме кефи този език. А също и испански,но него по-нататък. Засега мога да се задоволя само с английски,от който ми е писнало вече,но за съжаление го имам като задължителни часове още една години и тъпия руски,от който ми се повръща.....lucky me![]()
Невъзможно.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?