- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обичате ли секса без презервативи?
obi4ateli sexa bez prezervativi
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Незнам не съм правил без![]()
Ти момиче ли си.. ?Първоначално написано от Cherkeza
![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Естествено,че да.Дори не харесвам секса с презерватив,но ако си с някой само за една нощ или имате връзка само за секс тогава употребата им е задължителна.Аз си имам сериозна връзка и използвам други контрацептиви![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
Почти не намирам разлика. Правя го без заради удоволствието на партньора ми. Но с презерватив съм свършвала вагинално повече пъти, отколкото без!
Да, харесва ми повече, но рядко го правим без.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от Aleandra
Рядко без и аз, само накрая ако искам да свърша в нея слагам презерватив![]()
И аз не съм правил но естествено е,че ще ми хареса повечеПървоначално написано от Cherkeza
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
bez prezervativ opredeleno e po qko...
neveroqten e i ima ogromna razlika
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
I like it![]()
![]()
![]()
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
Да,много е хубав,но рисковете са прекалено много,ако момичето не взима противозачатъчни.Пробвала съм,но с презерватив се чувствам по-сигурна.
Не знам не съм пробвала, все още..
Emi bez opredeleno e mnooogo po qko za mom4eto...i za momi4eto ima ogromna razlika... Na men razli4no zavisi kakav e prezervativa i kak mi se iska....no po4ti vinagi go pravime bez![]()
![]()
Не практикувам такъв и не мога да кажа![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
pffff sex-a bez prezervativ e greshka frta razprawqt che se hwashtali strashno nogo bolesti i che drugi frta sa iskali da si otrejat p*shk*te poneje im bilo super gadno ot nekfa bolest.. prosto SEXA BEZ PREZERVATIVI VODI DO SMURT demek che e po losho i ot cigarite![]()
Твърдо против съм,освен ако момичето не взима други контрацептиви.Случвало ми се е,втори път не желая да поемам такъв риск.Затова винаги със.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
на мен ми е мн хубаво без,но мн рядко си го позволявам тва!
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
И на мен ми харесва повече без презерватив,но за да сме спокойни и двамата с приятеля ми го правим със или само първите десетина минути без и после слагаме![]()
Определено повече ми харесва без, затова редовно играе календарчето. А и никога приятелят ми не свършва в мен.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Правя го със защото се налага, но много, много не разчитам на презервативите. Нямам им много доверие.
С календар няма как да определиш овулацията си.Първоначално написано от kalpazanka
Възможно ли е да бъде по-красиво?
az sam pravel sex i s prezarvativ i bez no mislq 4e s prezarvativ e po sigorno![]()
Обичам го секса без презерватив, ама не обичам като на края на месеца чакам на приятелката ми да й дойде