- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обичате ли секса без презервативи?
Момче съм.Пробвал съм и двата варианта почти няма разлика от моя страна.
Разбира се ,че го обичам.![]()
I ROCK!!!!!
Обожавам го много ясно. Ако партньора е надежден, имате си доверие и се очертава да сте заедно известно време, гласувам с две лапи за противозачатъчните![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
И със и без обужавам секса
мисля и да не пробвам за сега но сигорно ще е по хубавоПървоначално написано от MoHuTo
OnLy God CaN Judge Me !
Но мога да сметна рисковите дни.Първоначално написано от `Death`Whore``
http://www.koog-vma.com/statii-10.htm
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Тя каза, че той не свършва в нея. Освен това мисля, че е достатъчно на ти с проблематиката, за да си прецени дали и какъв риск приема. и не е на 15!
Сори, kalpazanke,че се изявявам като адвокат, ама като Sexita стигне нивото на образованост по тези въпроси, тогава да ти опонира!
А ти да не би да си го стигнала, че много приказваш?Първоначално написано от krem4et0
![]()
-> Ами, да, предпочитам без презерватив, но го правя рядко, защото за мен на първо място е сигурността.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Сам, Кремчето определено има висока сексуална култура.
А Сексита, не ме карай да ти хвана постовете и да започна да ги поправям!!!!!!
Възможно ли е да бъде по-красиво?
predpo4itam s prezarvativ 6toto 1 pat stava gafa
Safety First!Първоначално написано от ^Sam90^
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от MoHuTo
Не ти опонирам, а защитавам момичето. Знам какво струва и колко знае!Първоначално написано от sexita
Zdraveite na vsichki,
Spored men seksa bez prezervativ e strahoten, ot tri godini nasam ne polzvam prezervativi i sym srashno dovolen, spored men useshtaneto e dosta po razlichno.
Edin syvet na nachinaeshtite: Polzvaite gi za da ne stane nqkoi Fal.
Не толерирам секса без презерватив...на мен ми е забранено с презерватив, а и с презерватив ако стане фал, вероятността е огромна, а без свършване вътре няма и няма как да стане. И разбира се, че е страхотен...
хехе много ясно че без презервативи е по яко да го правиш![]()
![]()
![]()
![]()
\
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Твърдя, че много малко момичета под 20 са толкова запознати, колкото kalpazanka. Извинявай, ако съм те засегнала. Но това си е лично мое мнение. Аз се комплексирам от знанията й в областта!Първоначално написано от sexita
Ти простоя изкритикува много сериозно. И не те намесвам винаги!
Правете, правете секс без кондом, после защо този раздел бил най-посещаван... и то от деца, които нямат 18.
1во искам да отблежа факта, че идиотките, които са превърнали и тази тема в бойно поле на личните си проблеми могат да... оф, че не съм във форма и не мога да измисля обида...
Да, определено е МНОГО по-приятно без и това е активен актуален при мен.
Правили сме го многократно, преди, без като "защитата" е, че не свършвам вътре, но... като се замисля какви късметлии сме били толкова време да няма проблем и...
Просто ако ще е без - трябва да се вземат хапчета.
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
Винаги без.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Е...да...с хапчета е перфектно, можеш да го правиш всякак и навсякъде без притеснения...но като след това се окаже, че те са ти преебали черния дроб и единия яйчник и ти ги забранят...?