- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос към моми4етата за цикъла и...
Моми4ета,знам 4е преди и по време на цикъл е нормално да се появат пъп4ици по лицето.При мен се появяват.Искам да ви попитам дали имате същия проблем,защото например някой мои приятелки нямат.На мен трябва да ми дойде след около 4-5 дни,но ве4е по4наха да се появяват.Поддържам мн добра хигиена на лицето и много ме дразнят.Дали ще се махнат скоро?!
При вас кога се появяват и кога из4езват?
Спокойно! И на мен ми се случва нема се плашиш и аз си имам преди да ми дойде, след като ти свърши ще ти се оправи кожата....btw...на повечето момичета които познавам им се появяват пъпчици...споко![]()
И при мен се появяват 3-4 дни преди цикъла, а изчезват за толкова време, за колкото изчезват и нормални пъпки...
ami da poqvqvat se to si e napulno normalno ami pri mene 2 dena predi cikal se poqvqvat i gi ima dokato mi svar6i (okolo 4 dena)
spokoino normalno si e :P
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
a sled kolko vreme iz4ezvat normalnite pypki i kak?????????????
na men ne mi se poqvqvat ama..to si e do organizum.pri nqkoi ima pri drugi ne![]()
те сами си изчезват след като свърши може би ден, два.....
за различно време... зависи дали ги мажа с нещо, дали не се инфектират и подуват няколко пъти поред... общо взето 4-5 дни, като и след това си личи че ги е имало...Първоначално написано от Анонимко
И при мен се появяват няколко дни преди цикъл и много ме дразнятВсеки път имам чувството,че няма да се махнат.Но не се приитеснявай,нормално е
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
хормонален дисбаланс е причината за тези пъпчици, майка ми, че е на 40 още и се появяват преди цикъл понякога, тъй де и на мен ми се появяват
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
interesuva me cikyla na edno momi4e no mi e neudobno da go pitam poneje ne mi e nikakvo . ima li na4in da razbera?
И на мен в повечето случаи преди да ми дойде се появява по някоя и друга пъпчица![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Абсолютно винаги ми се появяват 4-5 дни преди да ми дойде и по време на цикъла... Около една седмица след като ми свърши вече се махат..Ужас, няма отърване....
![]()
4 5 dni predi da ti doide i po vreme na cukyla e edno i sashto vreme... mn s e draznq na neobrazovani momi4eta v tfa otnoshenie........ KAK MOJE VS DA SMQTATE, CHE KOGATO VI DOIDE STE V CIKYL???Първоначално написано от Dafi`
![]()
![]()
![]()
махат се.. на мен ми се махат след 2рия 3тия ден...![]()
daaaaaaaam i pri men e taka no ne e vajna samo higienata sega 6te ti obesnqПървоначално написано от zloto
redi da ti doide i nai-ve4e kogato ti doide qi4nicite otdelqt pove4e mujki hormoni koito izbivat na nqkade(papkite)na nqkoi momi4eta qi4nicite otdelqt pove4e mujki hormoni na nqkoi ne tolkova za tova na nqkoi momi4eta im se poqvqvat papki a na dr ne tai 4e e savsem normalno s te4 na vremeto 6te ti ot6umeqt
![]()
cikulat e vremeto ot kraq na parvata menstruaciq do na4aloto na drugata tova se kazva mese4en cikul a dr si e "menzis"karvote4enieto(s leko izvinenie)Първоначално написано от a~n~i~t~y
![]()
И на мен ми се появяват и сега търся способи да ги махна![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
tfa qvno mnooooooogo momi4eta ne go znaqt oba4eПървоначално написано от peteto89
Normalno e mila! na mene mi se omaznqva i kogata i kosata Don't worry...be happy
Testis unus,testis nullus...
При мен въобще не са се появявали,но това да се появяват е нормално