- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момичетата.
Не си падам по този начин запознанства...Трябва да ми направи АДСКИ голямо впечатление момчето (което не ми се е случвало досега)!
ми на мен са ми доста досадни...
Аз си падам по необичайни свалки и дори ако не е някъв супер готин,но подхода му е интересен бих му обърнала внимание.
Но вярно е,че има и адски досадни и мазни "свалячи"
![]()
Никога не се страхувай от бъдещето и не съжалявай за миналото - живей за деня!!!!!
Няма нищо лошо
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
zavisi ot mn ne6ta ne samo dali e hubav ami i kak 6te podhodi vrazgovora
kak 6te se dyrji ako e nqkoi prostak prosto go gonq ot masata
xaxaxxa
a ako e nqkoi pekan sladur si prodyljavam laf4eto
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Мхм.Първоначално написано от SlAdKy_KoTi
![]()
Случвало ми се е ..ако момчето е готино нямам против , но последния път беше сервитиора и не ми допадна особено много
Еми, ако е веднъж-няма проблем, но ако се повтори-ще ми стане досадно.
Трябва да подходи по много специфичен начин, за да ми направи впечатление. Колкото и да е готин, ако говори глупости и е простак, просто няма шанс дори да му отговоря.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
:P
Дразнят ме такива запознанства. В смисъл - ако момчето първо пофлиртува с поглед и в случай, че реакцията и е положителна - нямам нищо против да дойде да се запознаем.
Но направо да изникне от нищото и да ми досажда.. Или да забележи, че не желая даже зрителен контакт с него и въпреки това на инат да дойде.. Това си е дразнещо определено![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
ami ako mom4eto mi haresa bih si pogovorila s nego za da go opoznaqi ot tam natatak ako mi haresa kato 4ovek moje i da izleze ne6to!!! no ne mislia 4e tova e mn dobra ideq!!!Първоначално написано от lamero
ako mkom4ety mi haresa i ako nevijdam ni6to lo6o da se zapoznaq!!!
Досадници,ама все пак ше се запозня с него да му напрая кефа на дитету
OnLy God CaN Judge Me !
Аз гласувах пък с "да" ... ддз акооо ми се стори досаден знам как да го разкарам (достатъчно брутално че чак да му се доплаче), но пък ако момчето се окаже свястно и симпатично зашщо не ... отворена съм за нови запознанства ...
![]()
So free