- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вибратори
ei kajete si mnenieto za vibratorite?Bihte li si kupili vibrator?Razkajete ne6to interesno,primerno izpolzvali li ste dokato ste bili s mom4e..........obi4ate li drugi igra4ki.......... \/
=D>
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Е вибраторите са велико нещо, и да ти кажа вършат по-добра работа, хехе базикам се, готини са!
П.С. момчета не се засягайте![]()
![]()
![]()
е поне от първото си доволен.Първоначално написано от KIRCHO
вибраторите са мн хубаво не6то,но не мисля 4е когато сьм с приятеля ми има място и за тва...ама като сьм си сама в ка6ти може![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
az nikoga ne bih si kupila vibrator no spored men nqma ni6to lo6o f tqh
Vibratura oshte poznat kato nai-dobriq priqtel na jenata ima mnoooogo predimstva:
1. Nikoga ne svarshva tochno kogato zapochva da ti stava nai-hubavo.
2. Ne iska ot teb da se mqtash otgore mu kato riba na suho kogato v staqta e 40
Ayudame olvidarte si te vas!
Първоначално написано от StayClose
![]()
![]()
![]()
zakova go s tva
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
И аз предпочитам изкуствените вагини(сигурно защото съм момче), а и те са по-добре измислени от вибраторите.Първоначално написано от KIRCHO
Чакам мъжо да ми подари електрическа пишка за рожденния ден. Като го пробвам ще споделя тук какви са ми впечатленията.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
az mn iskam da probvam,mn mi e interesno![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Не си взимай от ония тип ”зайче”, ”бобър”, и други горски животинки. Не вършат ралта, питала съмПървоначално написано от marina star
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
видях, че много хора проявиха еуфория и не можах да се сдържа и да продъня тоази групова моция:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не съм ползвала такифа ралти и немисля да послзвам![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Мяза на шишарка. Защо го държи мъж?..Първоначално написано от quench
![]()
виж ся, хубав мъж може да привлече и жена, и мъж да си го купят
а ако си екстремна лезбийка, си представяш, че гаджето ти е толкова мускулеста като тоя мъжага
![]()
Аз не признавам жена без косми!Първоначално написано от quench
![]()
хахха, да
но всичко е маркетинг и реклама
Един приятел подари на една негова съученичка Пингвинче заедно с още няколко човека за някаде около 100 лвПървоначално написано от quench
![]()
разпорването е идеята![]()
![]()
![]()
в това няма нищо лошо,нали? както казва олимпийският лозунг
"по-далече, по-бързо, по-високо" - а аз казвам "по-широко, по-дълбоко"
![]()
![]()
![]()
chu*ka na bateriii :}
хах определено ще избереш това от колкото вибрато свирки ли ше праиш на него или ши си го вреш у .... :PПървоначално написано от Анонимко
![]()
[quote=morenita]Vibratura oshte poznat kato nai-dobriq priqtel na jenata ima mnoooogo predimstva:
1. Nikoga ne svarshva tochno kogato zapochva da ti stava nai-hubavo.
2. Ne iska ot teb da se mqtash otgore mu kato riba na suho kogato v staqta e 40
i kato stana vupros.. kolko struva edin vibrator????
има и по ефтини някфи по 20-25Първоначално написано от sexita
ма кой ги знае кфа работа вършат..тамън стигаш върхът и оп той се прецаква![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.