- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Още един проблем с родителите
hvanah si priqtel i s nego imahme mnogo dobri i lo6i momenti...k1sali sme ne vedn1j i pak sme se s1birali...sega otnovo sme zaedno no pre4uvstvam 4e nqma da e za d1lgo.Toi e po-golqm s nqkolko godini ot men i iska da ostavam da prespivam v tqh ponqkoga ili p1k da hodq na kuponi s prespivane s nego...no men nikoga ne me puskat...vinagi se molq na na6te,no nikoga ne me puskat.Te nikoga ne sa haresvali priqtelq mi za6toto vinagi me karal da pla4a a edin roditel ne iskal da vijda deteto si razplakano...Te ne me razbirat a kogato az trqbva6e da gi razbera dokato se karaha zaradi lubovnicata na ba6ta mi gi razbirah.Use6tam 4e gubq mom4eto do men i tova me kara datolkova mn go obi4am 4e ne moga bez nego i ne znam ako go izgubq pak dali 6te izd1rja...samo znam 4e ako e zaradi roditelite mi nqma da gi pogledna pove4e...nqkoi ot vas mogat da kajat da poprikazvam s priqtelq mi i da mu obqsnq 4e ne s1m na negovite godini...e ve4e govorihme i toi me razbra do nqkva stepen...no mi kaza 4e edin den 6te mu pisne da hodi na kuponi bez men i da gleda drugite mom4eta s priqtelkite im ...da go pitat postoqno:K1DE E PRIQTELKATA TI?...ne znam kakvo da pravq molq vi pomognete mi!!!!
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Оф ТоЗ пЪк!КвО мЕ гЛеДаШ бЕ?ГоТиНа СъМ...оБиЧаМ дА сЕ нАдУвЪм~*~БеЗ пАрИ нА НиКоЙ нЕ тАнЦуВаМ...в КлУбА мОйТе ХоРа ИзБуХвЪт~*~А бАлЪцИтЕ сЕ зДуХвАт~*~А СиЧкИ мАлКи МрЪсНиЦи КлАтЯт ЦиЦи~*~ТуКа ПъК е ЗаБрАнЕнО зА дЕвИцИ [!]