- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- NA 15-TI ILI 17-TI ???
POSLEDNO NA 15 LI E PARVIQ U4EBEN DEN ILI 17 ZA6TOTO MASATA HORA KAZVAT 4E E NA 17 ZA6TOTO 15-TI BILO SABOTA A DUGI MI KAZVAT 4E VINAGI E BILO NA 15-TI I SA 6TE E TAKA ZA6TOTO SABOTA E BILO RABOTEN DEN! ARE PLS KAJETE 4E........ SI E EBALO MAI4ETO![]()
![]()
Хаха естествено че ще е на 15 ..до сега винаги е било на 15 дори този ден да се пада събота или неделя това няма никакво значение![]()
18ti sme na daskalo, ili pone az togava 6te hoda
ina4e na 15ti dokolkoto znam e raboten den 6tot 6e se otrabotva... bali mu maikata kvo 6e otrabotvame ama karai
i na 15ti sme na daskalo
15ti 6te go propusna, 16ti e nedelq, 17ti e den na sofiq i sigurno pak 6te go propusna ama ne se znae i 4ak na 18ti sigurno 6te otida (samo 6te se merkam blizo do daskalo ot vreme na vreme)
първо:заглавието ти трябва да е на БГ.
по темата: открниването е на 15-ти но мoйта класна ми каза,че даскалите поне от мойто даскало няма да идват на 15 и няма да влизат поне една седмица в часовете........
за което се кефа,ноооопо добре да учиме,за да не повтаряме заради тъпите стачки.
Неподходящ размер на снимка в подпис!
na 15 we ima si zapovet 4e 6te hodim na daskalo v subota!!!
На 15![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
A ot kolko 4asa??
На 15.. Кфо като е събота не мога да разбера..![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
подкрепям на пълно........ =D>Първоначално написано от Kisses{P}
На 15ти сме на училище.Денят е обявен за роботен и учебен,за да не се нарушава традицията
[color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc
За жалост на 15.Да им се не види ...
оф,като че ви е толко за тая събота...нали няма да учите тогава?!
На 15-ти ни викат задължително в училище,а пък почваме май на 17-ти
OnLy God CaN Judge Me !
Считам темата за приключена![]()
А и вече има такава тема, търсачката не е за украса![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
е тогас що е отключена още?...tctctccccccc
![]()
![]()